Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kasvua, kutistumista, uutuuksia - näin menee HLBTI-lehdillä!

 Kulunut kevät ja alkukesä ovat olleet HLBTI-lehtien kannalta jännittäviä! Toiset ovat kasvaneet, toiset kutistuneet ja toiset taas putk...


 Kulunut kevät ja alkukesä ovat olleet HLBTI-lehtien kannalta jännittäviä! Toiset ovat kasvaneet, toiset kutistuneet ja toiset taas putkahtaneet aivan uusina maailmaan!

Joulun jälkeen kirjoitin Hello Mr.-lehdestä, jonka kaksi ensimmäistä numeroa sain Killeltä joululahjaksi. Keväällä ilmestyi lehden kolmas numero, ja kolmannen numeron myötä lehden perustaja ja päätoimittaja Ryan Fitzgibbon saikin hyviä uutisia: ensin yhdysvaltalainen kirjakauppajätti Barnes & Noble pyysi lehteä arvioitavaksi, ja hyvin pian lehtien toimittamisen jälkeen kirjakauppa ilmoitti ottavansa lehden myyntiin toimipisteisiinsä.

On tietenkin selvää, että on lehdelle erinomaista, että lähteä halutaan myydä. Barnes & Noblesin ympäri Yhdysvaltoja levittyviin lehtipisteisiin pääsyn myötä lehden myyntipisteiden määrä kolminkertaistui: nyt lehti on saatavilla yli kolmessasadassa toimipisteessä.Nyt vain innolla odotellaan, milloin lehti päätyy suomalaisten kirjakauppojen hyllyyn. Oma veikkaukseni on ei koskaan, mutta toivossa on hyvä elää!

Hello Mr:in menestyksestä ei voi olla kuin iloinen, lehti on nimittäin erittäin hyvä. Olen vallan iloinen, että Killen löydön myötä pääsin lehden lukijaksi jo näin alkuvaiheessa. Jännittävää nähdä, mihin suuntaan lehti kehittyy! 


Aivan näin hilpeissä merkeissä ei sen sijaan olla kotimaamme Normihomolehdessä, jonka alkunumeroihin kirjoittelin itsekin pikkukylän homopoikana. Tovin hiljaiselon jälkeen Normihomolehti on sulautunut osaksi Voima-lehteä, jonka sisäsivuilla NHL jatkaa jatkossakin. Voiman kesäkuun numerossa NHL:ää voi lukea sivuilla 8-9 ja 31-33. Sivumäärä on siis huomattavasti vähentynyt, mutta sisältö on pysynyt yhtä painavana kuin ennenkin. Toivoa ei siis ole menetetty! NHL porskuttanee siis jatkossakin.


Jos NHL:n kutistuminen kuitenkin harmittaa, voidaan vielä iloita HeSetan uudesta lehdestä! H-lehdeksi nimetty sateenkaareva kulttuuri- ja ihmisoikeuslehti julkaisi ensimmäisen numeronsa juuri sopivasti Pride-viikon kynnyksellä. Lehti on saatavilla useista jakelupisteistä Helsingissä sekä Pride-viikolla tapahtumapaikoilta. Mikäli lehti ei fyysisenä kappaleena tartu käpäliin, voi sen lukea myös Issuussa. Palaan H-lehteen vielä tarkemmin saatuani fyysisen kappaleen käsiini, luultavasti ensi viikolla. Pikaisen vilkaisun perusteella lehti vaikuttaa ainakin erittäin lupaavalta!


You Might Also Like

0 kommenttia