Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Esittelyssä: Freedom

Vappuna Helsingin homobaarit saivat ehkä toivotunkin lisäyksen Freedomin avatessa ovensa Stadionin vanhaan vessarakennukseen.  Helsin...

Vappuna Helsingin homobaarit saivat ehkä toivotunkin lisäyksen Freedomin avatessa ovensa Stadionin vanhaan vessarakennukseen. 

Helsingissä taannoin käydessäni suurisuuntainen suunnitelma oli lähteä illanviettoon Freedomiin. Samaisena iltana Freedomissa järjestettiin myös Kesädisco-klubi, ja myöhemmin yöllä vielä Kesädiscon puolesta mielenilmaus, jossa jengi siirtyi tanssimaan kaduille. Metelivalitusten myötä iltakymmeneltä hiljenemään joutuvalla terassilla kokeillaankin seuraavaksi (13.6.) hiljaista discoa, jossa discoilijat joraavat tietysti luurit päässä. Näin discoilua voidaan jatkaa kahteen asti. Eeppinen idea, joka todennäköisesti myös näyttää melko hauskalta. Menkäähän siis kokeilemaan!

Suunnitelmana oli tosiaan päästä itsekin vähän discoamaan, vaan enpä päässyt! Koko Freedom oli niin tupaten täynnä, että mihinkään koloon oli turha yrittää ahtaa itseään istumaan, eikä terassilla seisoskelukaan varsinaisesti houkutellut. Niinpä paikalla piipahdus koostui paikan tsekkaamisesta ja eteenpäin siirtymisestä.

Asiakkaiden, musiikin, sijainnin ja yleisen ilmapiirin välittämä vaikutelma oli kuitenkin erittäin positiivinen ja aion ehdottomasti suunnata kokeilemaan Freedomia uudemman kerran, esimerkiksi Helsinki Pride-viikolla. Vaikka säiden salliessa (ja nehän Pride-viikolla sallivat, tietty) 200-paikkainen terassi on täynnä silloinkin. Eikä pieni sisätila karaokeautomaatteineen ehkä oikein houkuttele kesäkuumalla, vaikka varmasti kiva onkin.

Freedomin sijainti on (uskomatonta kyllä) viihtyisä: taustalla siintää vehreä puisto, ja varsinkin puiston suunnasta lähestyessä Freedom ilmestyy iloisena yllätyksenä. Iloiset äänet ja hyvä musiikki kuuluu jo ennen kuin rinteen juurella sijaitsevaa Freedomia edes näkyy. Aurinko paistaa Freedomiin ihanasti loppuun saakka. Ihmiset olivat iloisia ja suhteellisen freesissä kunnossa, mikään ördäysterassi Freedom siis ei ole. 

Freedom sijaitsee osoitteessa Mäntymäki 2 ja on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 12-02.Löytyykö lukijoiden joukosta Freedomin testanneita tai jopa vakioasiakkaita? Miltä vaikuttaa? Vietätkö koko kesän Freedomissa?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hei jees, täytyypä käydä tsekkailee tuo joku kerta, meikäläisen työpaikkakin on ihan tossa kulman takana :D

    VastaaPoista