Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cause you were so much better than the rest of them

Kille palasi mökkireissulta kalansaaliin kanssa ja elämä on taas ihanaa! No okei, nautin kyllä kovasti yksinolosta ja keskenään hu...


Kille palasi mökkireissulta kalansaaliin kanssa ja elämä on taas ihanaa!

No okei, nautin kyllä kovasti yksinolosta ja keskenään hummailusta. Vaikka päivisin olenkin käytännössä yksin kotona Killen ollessa töissä ja itseni väsäillessä töitä kotona, on kuitenkin ihan eri asia olla päiväkausia yksin kotona. Jotenkin ihan eri tavalla vapauttavaa, kun saa esimerkiksi sotkea ihan rauhassa, ilman että koko ajan joku on neuroottisessa hönkimässä niskaan siisteysvimmoissaan... Jotenkin kyllä huomasin, että olen ilmiömäinen aiheuttamaan alle vuorokaudessa huomattavan epäsiisteyden tilan! Hienoa, että jotkin asiat luonnistuvat. 

Oikeasti on kyllä ihanaa, että Kille on taas kotona ja kotona on siistiä. Kahdestaan on myös helpompi nukkua, yksin en jotenkin osannut. Vaikka toisaalta oli ihanaa nukkua kaihtimet auki, nähdä öinen taivas ja aamulla herätä säähavaintoon. Killen kanssa taas pitää nukkua kaihtimet visusti kiinni (ja vielä oikeaan suuntaan käännettynä, käännän ne aina vahingossa väärään suuntaan). 

Joka tapauksessa sunnuntaina palasimme, molemmat itseasiassa yhtäaikaa. Itse palasin työkeikalta, Kille taas mökkireissultaan, kuten sanottu. Olimme samaan aikaan rautatieasemalla ja yhtä matkaa palasimme kotiin. Itse nilkutin kivuliaasti kalvavissa kengissäni: on hirveää rienausta, että täydellisen näköiset ja sopivat kengät kalvavat hetkessä kantapään todella rivoon kuntoon. Toiveikkaasti jatkan kenkien käyttöä edelleen, ehkä kalvaminen jonain päivänä loppuu. 

Kotona Kille kaivoi kassistaan katetripussilta näyttävät viinipänikän jämät, jotka jäähtyivät pakastimessa hetkessä nautittavaan lämpötilaan. Hetkessä jäähtyi, hetkessä nautittiin. Lisäksi kunnon kesämiehenä kunnostautunut Kille oli myös onkinut pontevasti koko mökkilomansa ja kalansaaliista riitti vielä kotiintuomisiksikin. Siinä sitä oli, lahnaa ja ahventa, ahventa ja siikaa. Kalaa kerrakseen. Runsaan mutta kohtuullisen viiniannoksen kanssa nautittuna tuntui, että kalat taisivat olla kännikaloja. Ja saatoin imitoida veteen pudonneen Salkkareiden Oliverin mä nielaisin kalan-repliikin muutaman kerran liikaa.


Kalojen ja viinin lisäksi pääsimme viimeinkin nauttimaan Lana Del Reyn uudesta Ultraviolence-levystä. Aivan sairaan hyvä! Ihana. Pidän myös Lanan Born to Die-levystä, mutta tämä toimii vielä paremmin. Ultraviolence ei laahaa eikä haahuile, ainakaan liikaa. Lana edistynyt ja kehittynyt edellisestä levystä juuri sopivasti: sama fiilis löytyy edelleen, toistamatta kuitenkaan täysin yksi yhteen samoja maneereita kuin edellisellä levyllä. Seuraavilla levyillä joskin voisi olla jo joku pieni koukku tai yllätys, sillä ihan hirveän suuria käänteitähän näissä biiseissä ei vieläkään ole. Ja ihan hyvä niin, viinilasi kädessä olohuoneessa on paras tanssiakin vähän ennalta-arvattavaa huojuntamusaa, jytäpop toimii siinä suhteessa huonommin. 


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Rupespa naurattaan tuo kaihtimet-väärään-suuntaan-käännetty. Meillä on sama homma... :D

  VastaaPoista
 2. Uusi levy tosiaan on ihana! Ja oot menny hankkimaan tuon valtavan lootan, niin tein minäkin. Paketti on kyllä visuaalista herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tai Kille tuon boksin itseasiassa osti. Erittäin hieno julkaisu!

   Poista
 3. Totta kai sälekaihtimet pitää kääntää tiettyyn suuntaan, että valo pysyy ulkona eikä ujuttaudu sisälle! Terveisiä vaan Killelle :D

  VastaaPoista