Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Barefoot Wines - oiva juomavalinta Pride-piknikille!

Juhannus sekä Helsinki Pride ovat aivan näillä näppäimillä! Monet saattavat haluta näiden juhlien merkeissä nauttia lasillisen tai ehkä t...

Juhannus sekä Helsinki Pride ovat aivan näillä näppäimillä! Monet saattavat haluta näiden juhlien merkeissä nauttia lasillisen tai ehkä toisenkin jotain mukavaa alkoholipitoista. Tässä onkin varteenotettava vinkki, joka sopii mainiosti hauskaan ja mutkattomaan juhlintaan ja tukee samalla sateenkaarikansan oikeuksia ajavan viinimerkin toimintaa.

Yhteistyössä Barefoot Wines

Blogini täytti keväällä neljä vuotta ja sainkin idean järjestää blogilleni synttärit! Synttäreitä piti itseasiassa juhlia jo aiemmin, mutta jouduinkin isomman työkeikan takia siirtämään ajankohdan tulevaisuuteen. Yhteistyön merkeissä sain muutamat pullot Barefoot Winesin viinejä synttärivieraille tarjottavaksi. 
Barefoot Wines uskoo siihen, että hyviä asioita tapahtuu hyviä asioita tekeville. Barefoot Wines kertoo esimerkiksi sateenkaariyhteisöjen tukemisen olevan heidän toimintansa kulmakiviä. Barefoot Wines onkin mukana tukemassa myös Helsinki Prideä ja tukee sateenkaariyhteisöjä näkyvästi muutenkin. Yhteistyötä Barefoot Wines on tehnyt myös vähän isompien Pride-tapahtumien, kuten Amsterdamin ja Tukholman pridejen, kanssa. 

Barefootin valikoimista löytyy viinejä moneen makuun: kuohuvana, ei-kuohuvana, punaisena ja valkoisena. Barefootin rosee, Barefoot Pink Moscato, on makea ja hyvin helposti juotava viini, jota saa myös kuohuviininä. Kyseinen viini on esimerkiksi Killen suosikkiviinejä, ja taidankin tietää, kuka tulevilla blogisynttäreillä vie viimeiset roseepisarat. Rosee sekä kuplilla että ilman on myös mainio juoma vaikkapa Priden puistojuhlan piknikille. 

Oma juomavalintani on ainakin aika selvä, joten tiedätte sitten, kuka hiihtelee iloisesti pitkin puistojuhlaa hilpeästi kuplien, sateenkaaristetsoni kenossa.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ei niinkään liity tähän postaukseen, mutta jossain kanavassa taisit mainita, että NRJ on Helsinki-priden pääyhteistyökumppani. Oli mukava huomata, että NRJ on kunnostautunut muuallakin maailmassa. Wienin-prideilla oli NRJ isosti esillä joka puolella. Lienee isomman johtajan päätös kun useammassa maassa tuetaan sateenkaarikekkereitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä kuka on päättänyt, tai että onko maailmanlaajuinen vai maakohtaisesti tehtävä päätös. Selvästi kuitenkin erinomainen päätös, itsekin suhtaudun NRJ:hin paljon myönteisemmin Pride-yhteistyön myötä.

   Poista
 2. miten olisi ihan vaan raitis juhannus, vappu, joulu.....?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikin mokomin, jos niin tahdot tehdä. Omasta mielestäni on kuitenkin aivan ok nauttia juhlissa kohtuudella viiniä.

   Poista