Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täti simpukkarintsikoissa ja muita ihania Gaga-faneja

Lady Gaga aloitti viikonloppuna Artpop Ball-kiertueensa Floridasta. Suomalaisohjaaja, valtakunnan vuoden homo Elias Koskimies oli paikalla ...

Lady Gaga aloitti viikonloppuna Artpop Ball-kiertueensa Floridasta. Suomalaisohjaaja, valtakunnan vuoden homo Elias Koskimies oli paikalla ja jakoi Instagramissa mahtavia kuvia keikkaa odottavista faneista.

Näiden, ja keikalta näkemieni kuvien, perusteella todella harmittaa, ettei Suomi mahdu tällä kertaa Gagan kiertuekalenteriin. Vaikea käsittää miksi: Suomi on ottanut Gagan vastaan alkuaikojen Kulttuuritalo-keikasta alkaen ja yleisö on ollut hurmoksessa. Melkoinen märkä rätti naamalle tämä, mainitaanhan Suomi uuden levyn biisissäkin.

No, samapa tuo. Ihania floridalaisfaneja joka tapauksessa! Suosikkini on vanhempi rouva simpukkaliiveissä.

Vai mitä olette mieltä näistä Eliaksen Instagram-kuvista:

[caption id="" align="alignnone" width="640"] Aww, tämä on ehdoton suosikkini![/caption]

Kuvat: Elias Koskimiehen Instagram

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tai ehkä he ovat nostattamassa lipunostokuumetta? Ensin rajoitettu kiertue ja sitten hups, suuren suosion takia paikkojen ja konserttien määrä lisätään?

    VastaaPoista
  2. Tämän kylän homopoika8. toukokuuta 2014 klo 15.36

    Tätä teoriaa pohdin itsekin aluksi, mutta luulen, että keikkapäivä olisi jo ilmoitettu, jos sellainen olisi. Kuten sanottu, niin mitään varsinaista kuumetta ei ole tarvinnut erikseen nostattaa aiemminkaan, se on kyllä noussut ihan itsekseenkin :).

    VastaaPoista