Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mayday, mayday! May day!

Vappupäivän aamuna maa oli valkoinen, ylioppilaslakkini ei niinkään. Monta vuotta se valkoisena kestikin. Aivan niin riemuissani ja riehakka...

Vappupäivän aamuna maa oli valkoinen, ylioppilaslakkini ei niinkään. Monta vuotta se valkoisena kestikin.

Aivan niin riemuissani ja riehakkaana en jaksanut koheltaa kuin viime vuonna, mutta aivan riittävästi silti. Ehdin mainiosti maistella ainejärjestöjen boolit yliopistolla, paitsi oman ainejärjestöni boolikulho oli siemaistu tyhjiin ennen kuin ehdin paikalle.

vappu2014-3

Ehdin myös syödä pizzaa, hillua kaupungilla, laulaa ikivihreitä suomihittejä naisten vessassa, lähteä kotiin lataamaan puhelimen ja vähän omaakin akkua, unohtaa lataamisen, palata kolmen sekunnin päästä lähdöstäni takaisin kotiin latauspuuhiin. Jutella hississä iloisessa vappuhumalassa yläkerran tädin kanssa niin, että täti joutui minun kerroksessani erikseen mainitsemaan, että jäät varmaan tässä, minä jatkan vielä tuonne ylös.

vappu2014-4

Urheasti lähdin myös vappupäivän piknikille puolen päivän jälkeen, kun pahin lumisade oli vaihtunut räntään, rännästä vedeksi ja lopulta loppunut kokonaan. Jokirannassa Vihreiden teltalla bändi soitti Jokainen on vähän homoa.

Pieni seurueemme mahtui Vartsikalle mainiosti, paikalla ei ollut oikeastaan muita kuin todellisia sissejä: ihania vanhoja herroja rouvineen, puutarhakalusteineen ja paviljonkeineen. Oli oikeat lasit ja laseissa suunnilleen loputtomasti kuohuviiniä. Vähän kyllä ärsytti ihmisten ns. munattomuus: missä on vappuhenki? Vappupiknik on olennainen osa vapun viettoa, eikä ilma loppujen lopuksi iltapäivällä ollut enää ollenkaan huono. Vähän kylmä toki, mutta pukeutumiskysymys hei. Maailma tuotti pettymyksen.

Itsekin yritin kovasti kuohuviinin kanssa, mutta lopulta olin parin tunnin jälkeen niin väsynyt ja viluinen, että siirryin viettämään vappupäivää kotisohvalle peiton alle. Muu piknik-seurue oli kuulemma lähtenyt saunomaan. Ei huono tapa viettää lumisateista vappua sekään.

vappu2014-6

You Might Also Like

0 kommenttia