Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesä täynnä rakkausretkiä

Olin muutaman päivän kotikotona pikkukylässä. Vaikka siellä viihdyinkin, on Turku kuitenkin aina Turku. Illalla syötiin pitkästä aikaa Kille...

Olin muutaman päivän kotikotona pikkukylässä. Vaikka siellä viihdyinkin, on Turku kuitenkin aina Turku.

paluuilta-1

Illalla syötiin pitkästä aikaa Killen kanssa kasvispiirakkaa. Kotiinpaluuni kunniaksi ostettiin oikein limonaadit, juhlapäivä kun on kyseessä. Ne juotiin raidallisilla pilleillä, joita ei oikeastaan oikein voi käyttää, sillä ne ovat paperia ja herkästi muuttuvat mössöksi juoman sekaan.

Vahtia vaille kotiinjäänyt Kille oli ostanut kieltämättä hienot Swedish Hasbeensin kengät, jotka eivät pysy jalassa. Valmiina Killellä jo olikin hattu, joka ei pysy päässä. Ehdotin, että jatkoksi voisi hankkia housut, jotka eivät pysy jalassa.

paluuilta-2

Katsoimme tietysti sohvannurkassa Salkkarit. Elias ja Miska menivät jaksossa yllättäen kihloihin, mikä ensinnäkin sai allekirjoittaneen kiljaisemaan ja hyppäämään sohvalta pystyyn innostuneena. Toisekseen jakso sopi yltiörakastuneeseen mielentilaan mainiosti. Ihanku ois iteki menty kihloihin, kuten Killelle tunnelmaani kuvailin.

Loppuilta sujui niinikään sohvalla, Euroviisujen ensimmäisen semifinaalin parissa. Kille sen sijaan halvoista ennakkolipuista hullaantuneena hankki matkaliput käytännössä kaikkiin kesärientoihimme. Ihana Kille. Parin viikon päästä piipahdetaan Tampereella, sitten Helsingissä ja heinäkuussa vähän kauempanakin. Sen suhteen on kuitenkin vielä muutamakin on/off-muuttuja, joten en uskalla sen suuremmin ääneen vielä puhua.

Jotteivät retket loppuisi kesken, on huomenna ainejärjestön kevätretki. Taitaa tulla kesä, vaikka maanantaina lunta satoikin.

paluuilta-3

You Might Also Like

0 kommenttia