Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogimuutto!

Moikka! Tulin vain kertomaan, että kuun vaihteessa, eli n. viikon päästä palaan takaisin Bloggerin kotipesääni eli vanhaan osoitteeseeni . M...

DSC_6581

Moikka!

Tulin vain kertomaan, että kuun vaihteessa, eli n. viikon päästä palaan takaisin Bloggerin kotipesääni eli vanhaan osoitteeseeni.

Mitään dramatiikkaa lähdössäni Blogbookista ei ole, ei siis tarvitse suotta lähteä spekuloimaan Vauva-lehden keskusteluihin. Huomasin vain tämän kolmen kuukauden aikana, että blogilleni sopii sittenkin parhaiten pysyminen ihan omalla tontilla: huomasin harmikseni, että moni vuosien varrelta tuttu vakiokommentoija tuntui jäävän pois. Tilastojen perusteella moni taisi unohtaa blogini muutenkin kuin kommentoinnin osalta.

Blogi palaa siis ensi viikonloppuna takaisin vanhaan tuttuun osoitteeseen http://tamankylanhomopoika.blogspot.fi. Tervetuloa sinne siis ensi viikonlopusta eteenpäin. Kirjoittanen vielä jokusen postauksen ensi viikolla tännekin. Tämä Blogbookin osoite ohjautuu automaattisesti uuteen osoitteeseen, samoin tulen päivittämään myös Blogilistat ja Bloglovinit. Muistuttelen muutosta vielä lähempänä sekä tietysti Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Seuraaminen niissäkin siis kannattaa, että varmasti löydät uuteen osoitteeseen kun hetki koittaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä seuraa blogiani takaisin vanhaan kotiin! Kurjaa se olisi yksin Bloggerissa nyhjöttää.

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Tervetuloa takaisin! Vaikka löysin mä tännekkin...

  VastaaPoista
 2. Hyvä päätös. Parikin seuraamaani blogia on tehnyt ranskalaisen visiitin blogbookiin ja muuttanut myöhemmin takaisin kotiin. Mikä on ollut kyllä good for them!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, sillä sun juttuja on ollut _aina_ todella mukava lueskella, mutta valitettavasti OSTA SEISKA VUODEKSI PUOLEEN HINTAAN söi vähän halua vierailla blogissa, if you know what I mean :-)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti myös Kille innostuu tästä aloittamaan uudestaan blogaamisen?

  VastaaPoista
 5. Sun ja Killen housut tossa yläbannerissa alkaa n. kropan verran vasemmalta. Siis jostain syystä kuvan alareuna shiftaa vasemmalle. Tämä siis Firefoxilla ainakin.

  VastaaPoista