Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Persut tukemassa naisten asemaa (kodin- ja lastenhoitajina)

Nyt on maailman kirjat lopullisesti sekaisin. Perussuomalaiset ovat ryhtyneet oikein 16 kansanedustajan voimin pelastamaan naisten huonoa as...

Nyt on maailman kirjat lopullisesti sekaisin. Perussuomalaiset ovat ryhtyneet oikein 16 kansanedustajan voimin pelastamaan naisten huonoa asemaa lakialoitteella.

Asema pelastuu sillä, että avioliitossa miehen kanssa 1-3 lasta synnyttäneet naiset pääsevät eläkkeelle aikaisemmin. Ensimmäinen lapsi alentaa eläkeikää kolmella vuodella, toinen ja kolmas lapsi kahdella vuodella. Yhteensä eläkeikäänsä saisi siis hilattua alaspäin jopa seitsemällä vuodella.

Etuus ei tietenkään tule kaikille: naimisissa pitää olla miehen kanssa, ja ainakin toisen (eittämättä mieluummin molempien) Suomen kansalainen.

Ajatus on Perussuomalaisilta vallan kaunis. He kun ovat nykyisin kovasti heikkojen ja sorrettujen puolella. Ensin haluttiin pitää Islam poissa Suomesta, koska se uhkaa homojen turvallisuutta, jotka taas niinikään tuntuivat vielä tovi sitten uhkaavan oikeastaan kaikkea suomalaiselle pyhää. Nyt turvaa ja tukea halutaan taata avioliiton keinoin naisille. Nuoret kun eivät aloitteen tekijä Pentti Kettusen mukaan ymmärrä naisten huonoa ja turvatonta asemaa avoliitossa.

Ja kyllähän se avoliitto turvaton onkin. Avoliitossa syntyy äpärälapsia ja avoliitosta pääsee kauhean helposti vielä lähtemäänkin, huonompi mies voi jäädä turvattomasti yksin. Ei onnistu ruuanlaitto eikä kodinhoito. Avoliitto kun ei sido mihinkään, toisin kuin avioliitto. Avioliittoon kun lähtee, niin herkästi siinä sitten ollaan ja pysytään. Mieluusti pelkästään kotona, turvassa, niin antaa miesten hoitaa Oikeat Asiat sillä aikaa. Tällä menettelyllä taataan myös suomalaisten syntyvyyden nousu, etteivät pelkät maahanmuuttajat tule Suomeen synnyttämään. Lasta kotona hoitava suomalaisäiti on aina parempi kuin lasta kotona hoitava maahanmuuttajaäiti. Selväähän nimittäin on se, että maahanmuuttajavanhempien lapset ja ehkä vielä heidänkin lapsensa syntyvät Suomeen nimenomaan loisimaan.

On siis ensiarvoisen tärkeää turvata suomalaisnaisten asema. Naisen asema kodin- ja lastenhoitajana nimittäin todellakin turvautuu, kun naiset voivat ensin viettää naisille ominaista kotiäitielämää ja kotiäitiytensä jälkeen pikkuhiljaa valmistautuakin samantien eläkkeelle, kotiäitiyden kerryttämällä huimalla eläkkeellä.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Kyllä on persut taas repäissy :D !!

  VastaaPoista
 2. voi kiesus... järkyttävää. taas kerran!

  VastaaPoista
 3. ne on tainnu unohtaa että aprillipäivä oli eilen?

  VastaaPoista
 4. Persut elää ihan väärällä vuosisadalla... Heidän aika-kautensaolis parasta 1800 luvulla.. Jestas sentän että suomen eduskunta sisältää monta PÖNTTÖPÄÄTÄ...
  .

  VastaaPoista