Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Jos ostat viinin etiketin perusteella, osta tätä:

Nyt kun talvi glögeineen ja muine kuumine juomineen on takana, on hyvä kääntää katseet tulevaan ja miettiä vähän tulevaisuuden virvokkeita. ...

Nyt kun talvi glögeineen ja muine kuumine juomineen on takana, on hyvä kääntää katseet tulevaan ja miettiä vähän tulevaisuuden virvokkeita. Löysinkin jo oman kesäjuomani, joka on sekin tavallaan melkoisen kuuma.

kuumaviini1

Instagramista ja myöhemmin Alkon uutuushyllystä minua nimittäin tuijotti takaisin kiusallisen kuumottavalla etiketillä varustettu espanjalainen punaviini!  Espanjalaisen Matsu El Picaron etikettiin on kuvattu erittäin viehättävä mies, jota Instagramiin postaamani kuvan kommenteissa tiedettiin ihan kyseisen viinin viljelijäksi.

Kieltämättä hetken mietin, montako Matsu El Picaroa pitää jättää ostamatta, että säästää rahat viinitilavierailuun... Ennen kuin varaan lentoja Espanjaan, haluaisin kuitenkin nähdä vähän lisää. Voisikohan viinikonserni julkaista kokonaisen viljelijäsarjan? Haluaisin vähän perehtyä valikoimaan ennen tutkimusmatkalle lähtöä.

kuumaviini2

Olen löytänyt melko hyvin omat vakiohyvyysjuomani Alkossa ja tiedän mistä pidän. Etikettishoppailtua ei siis ole tullut kovinkaan paljoa. Siinäkin mielessä tämä on piristävä poikkeus. Yksi pieni vilkaisu etiketin ihaniin tummiin silmiin ja olin valmis hylkäämään vakkari-Rieslingini. Olen niiiin helppo. Mutta katsokaa nyt sitä. Voisitko itse olla ostamatta?

Onneksi Matsu ei koreile pelkästään etiketillään: viini on ihanan täyteläistä ja nousi melkeinpä ensisiemauksilla yhdeksi suosikkipunkuistani! Tulisipa samalla etiketillä myös yhtä hyvä valkkari. Olis kesä (ja eilisen postauksen Olavi-paita) turvattu.

Kuten sanottu, niin kesäni saattaa hyvin pitkälti kulua Matsun kanssa. Voisin kuvitella, että tätä saattaa nähdä esimerkiksi Helsinki Priden puistojuhlilla useammassakin iloisessa piknik-leirissä ;). Sitä odotellessa!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Maistettu on, tykkäsin! Noitahan on koko kolmen viinin sarja. Nuori, keski-ikäinen ja vanha mies, kaiken ikäisille iloa siis ;) Tosin en ole ihan varma myykö Alko ollenkaan sitä vanhinta miestä.

  VastaaPoista
 2. Höh, sormet oli vähä liian nopsat ja nimeks tuli Hanns, Hanna sen piti olla!

  VastaaPoista
 3. Tämän kylän homopoika3. huhtikuuta 2014 klo 17.46

  Joo, Twitterissä sainkin jo lisätietoa, että etikettejä löytyy myös kypsempään makuun :). Itse taidan nauttia ihan vain tästä nuorimmasta.

  Ruotsinlaivalta kuulemma löytyy ainakin kaikenikäistä!

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus! 2.6. alkaen Alkon tilausvalikoimista löytyy myös keski-ikäistä Matsu El Recio (18,89€) ja iäkästä Matsu El Viejo (32,90€) viiniä.

  VastaaPoista
 5. Tämän kylän homopoika21. toukokuuta 2014 klo 15.19

  Kiitti! Joo, kuulinkin jo, että ainakin Ruotsinlaivoilta saa vanhempiakin Matsuja. Kiva, että Alkostakin pystyy kohta tilaamaan!

  VastaaPoista