Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Iloiset iltapäivähiprakat Balmuirilla

Kuten Instagramissa ja Twitterissä seuraavat tietävät, olen taas Helsingissä! Täällä on itseasiassa hyvinkin paljon erilaista ohjelmaa, miks...

balmuir3
Kuten Instagramissa ja Twitterissä seuraavat tietävät, olen taas Helsingissä! Täällä on itseasiassa hyvinkin paljon erilaista ohjelmaa, miksi olen tänne tullut. Palaan näihin kuitenkin vasta tiistaina kotiin päästyäni, jolloin voin kirjoittaa ja käsitellä kuvia ihan koneella, reissussa mukana on vain iPad, jolla bloggaaminen on vähän rasittavaa.

Eilen vietin kivan iltapäivän Galleria Esplanadissa Balmuirin liikkeessä ihanien kashmirien ja pellavien keskellä. Pyyhkeet ja huivit eivät olleet kuitenkaan ainoa syy mukavaan iltapäivään: Balmuirilla nimittäin vietettiin Eeva Kolun ja Stella Harasekin blogilukijailtaa, ja tarjolla oli myös skumppaa ja suklaata. Eevan kanssa ollaankin jo ns. vanhoja tuttuja viime syksyisen turkulaisbloggarien illanvieton myötä, Stellaa sen sijaan en ollut aiemmin tavannut. Hauskaa oli joka tapauksessa nähdä molempia, ja napata iloiset iltapäivähiprakat skumpan merkeissä. Toisaalta toinen vaihtoehto olisi ollut pyöriä sateisella kaupungilla neljä tuntia, sikäli valinta oli varsin helppo.

Stella, skumppa ja mä. Stella ei kuntokuurinsa vuoksi siemaillut, minä taas kuntokuurittomuuteni vuoksi siemailin Stellankin puolesta.


[caption id="attachment_861" align="alignnone" width="640"]balmuir1 Stella, skumppa ja mä. Stella ei kuntokuurinsa vuoksi siemaillut, minä taas kuntokuurittomuuteni vuoksi siemailin Stellankin puolesta.[/caption]

[caption id="attachment_837" align="alignnone" width="640"]balmuir2 Mä ja Eeva.[/caption]

Stellan ja Eevan lisäksi tapasin noin miljoona muutakin sosiaalisesta mediasta tuttua. Oli hauska nähdä viimeinkin esim. Vesa Silver, jonka kanssa on oltu Twitter-tuttuja jo kaaauan. Balmuirilla hengaaminen oli kuitenkin hauska reality check: sen lisäksi, että itse tiesin tyyppejä, niin jotkut tiesivät myös mut blogikuvioista! En ehkä ihan vielä hahmota sitä, miten kohtuullisen luetun blogin pitäminen vaikuttaa. Mutta ehkä se tästä selviää. Muutenkin bloggariseurueeseen soluttautuminen oli näin blogigaalaviikonloppuna hyvä homma: kuulin esim. heti tuoreeltaan kuumimmat juorut Aussie Blog Awardseista. Oma kutsuni bileisiin oli ilmeisesti tänäkin vuonna kadonnut postissa, mikä on tavallaan sääli. Toisaalta tiedän, että olen bileet kruunaava juhlamestari. Ilman minua yksikään gaala ei vaan voi olla täysin perfect.

You Might Also Like

1 kommenttia