Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Homokuninkaallisia etsitään jälleen!

Varma merkki keväästä: Suomen homokuninkaallisia etsitään jälleen! Suomen homokuninkaallisten, eli Mr. ja Miss Gay Finlandin, etsintä on käy...

misterit

Varma merkki keväästä: Suomen homokuninkaallisia etsitään jälleen!

Suomen homokuninkaallisten, eli Mr. ja Miss Gay Finlandin, etsintä on käynnistynyt. Mr. Gay Finlandia etsitään tänä vuonna jo viidettä kertaa. Aikaisempina vuosina Mr. Gayksi on valittu Kenneth Liukkonen, Jussi Laitinen, Janne Tiilikainen sekä Aleks Vehkala. Miss Gay sen sijaan on valittu vasta kerran, kun Leena Luuri valittiin Miss Gay Finlandiksi viime vuonna.

Mr. Gay Finland-kilpailu on tänäkin vuonna ilmeisesti perinteisempi "missikisa" uikkarikierroksineen ja maailmanrauhalupauksineen. Miss Gayltä sen sijaan vaaditaan kilpailua varten 60 sekunnin pituinen "talent-esitys". Jännittävää nähdä, miten talent-skaba vaikuttaa hakijoihin: hakeeko mukaan erityisiä talentteja, vai etsivätkö lesbot itsestään kilpailuun sopivaa talenttia. Toivoa sopii, että sympaattiset ja fiksut hahmot valitaan Suomen homokuninkaallisiksi tänäkin vuonna. Aikaisempien vuosien perusteella voittajat ovat nimittäin osuneet varsin mallikkaasti nappiin!

Gay Finland-kilpailut joka tapauksessa uudistavat jännittävästi perinteisiä ajattelumalleja: miss-puolella ei kilpailijoista kysellä strategisia mittoja, mister-puolella kyllä. Esineellistyksessä tuntuu siis vaihteeksi olevan miehet, kuinka freessiä! Miehiltä tosin ylipäätään kysellään kisaa varten enemmän, ja ilmoittautumislomake olettaa hakijoilta esimerkiksi melkoisen laajaa jalanjälkeä sosiaalisessa mediassa. Miehet kuitenkin voivat kisassa edetä ulkoisilla avuilla, naiset eivät välttämättä.

Jännityksellä jäädään siis odottamaan, millaisia jäbiä ja typyjä nähdään finaalissa! Aikooko joku teistä kenties hakea mukaan? Millaisia fiiliksiä Gay Finland-kilpailut muuten herättävät?

Mr. Gay Finland-kilpailuun voi hakea 18.5. asti täällä ja Miss Gay Finlandiin täällä. Voittajat valitaan finaalibileissä Helsinki Pride-viikolla.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ääh, mun mielestä ei kyllä millään lailla vakuta uudistavan perinteisiä ajattelumalleja. Pikemminkinhän tuo vaan vahvistaa homo- ja lesbostereotypioita: homomiehet on neitimäisiä ja timmejä, lesbonaiset toimeliaita sen näköisiä ja kokoisia, ettei mittoja viitsi edes kysellä...
  t. vihainen feministi ;)

  VastaaPoista
 2. Tämän kylän homopoika26. huhtikuuta 2014 klo 3.11

  Joo, kieltämättä mietin kyllä tätäkin puolta... En kuitenkaan halua uskoa, että kyse olisi tuosta. Ennemminkin siitä, että lesbonaisia mitat eivät edes kiinnosta siinä määrin kuin homomiehiä.

  VastaaPoista
 3. Ei tule Kennethin veroista enää koskaan. <3

  VastaaPoista
 4. Tämän kylän homopoika26. huhtikuuta 2014 klo 12.58

  Kenneth on kieltämättä omakin suosikkini!

  VastaaPoista