Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

100% rakkautta

  Eilen oli vähän ärsyttävä kiukuttelupäivä vähän molemmilla, sekä itselläni että Killellä. Mutta kuten jokainen kiukkupäiviä joskus viettäv...

  Pizzasunnuntai-5

Eilen oli vähän ärsyttävä kiukuttelupäivä vähän molemmilla, sekä itselläni että Killellä. Mutta kuten jokainen kiukkupäiviä joskus viettävä tietää: sateen jälkeen paistaa aina aurinko, päivä paistaa risukasaankin ja sytyttää risukasan rakkauden hekuman riettaaseen liekkiin.

Pizzasunnuntai-2

Meillä rietas liekki näkyi yltäkylläisenä mässäilynä. Suunnitelmat terveellisestä kalalounaasta jotenkin vaihtuivat ajatukseen Pizzariumista, jokirannasta, auringosta ja ulkonaolemisesta.

Pizzariumin laatikoista ja toiminta-ajatuksesta ehkä muutenkin loistaa jo kauas teksti 100% amore. Rakkautta koko päivä ja lounashetki kyllä olikin: oli jokiranta, oli kesä, oli Kille, oli kaiteeseen lukittu rakkauslukko, vaikkei kyse ollut edes sillankaiteesta. Ihmettelin lukkoa hetken, mutta eipä toisaalta voi valittaa: ympäri kaupunkia näkyvä rakkaus tuskin on pahitteeksi tai kiusaksi kenellekään.

Pizzasunnuntai-3

Rakkautta on tietysti myös Pizzariumin pizzat. En nyt muista, olenko kirjoittanut niistä useita kertoja, vai en kertaakaan. Joka tapauksessa suosittelen ja painostan jokaista kokeilemaan. Hansan Kultatalon food courtista löytyy, älkää antako sijainnin hämätä. Maailman jumalaisinta pizzaa. Sanattomalla viestinnällä sain maaniteltua armaan Kilpukkani suostumaan neljän palan ostamiseen molemmille. Yleensä syömme kolme, mikä sekin on tarpeeksi. Aina tarpeeksi ei kuitenkaan ole sopivaa, vaan kevyt ylilyönti on paikoillaan. Pizzat ovat parhaimmillaan heti ja kuumana nautittuina, mutta ajavat asiansa valtavan hyvin hitusen jäähtyneinäkin, esimerkiksi jokirannassa nautittuna.

[caption id="attachment_930" align="alignnone" width="1200"]Pizzasunnuntai-4 Pizzariumin pizza ja jokiranta = match made in heaven.[/caption]

Siinä istuimme jokirantaa katselemassa ja syömässä. Aurajoen ranta muuten näyttää huomattavasti paremmalta itäiseltä puolelta katsottuna: siinä istuimme katsomassa kauniita taloja, suuria puita ja ihmisiä Tintån ja Blankon terasseilla. Auringossa kylpeviä ihmisiä katsellessa mietin, kuinka hauska näky olisi, jos Aurajoki olisi uintikelpoinen ja jokiranta uimiseen tarkoitettu. Siellä ihmiset kylpisivät ja ilakoisivat vedessä kuin Muumit konsanaan. Sitäpä vasta ilolla seuraisikin. Kuvitelkaa nyt näky tuohon ylläolevaan kuvaan: alas veteen asti johtavat portaat. Kirkas taivaansininen joki lainehtimassa, naiset folioheijastimineen auringonotossa ja miehet raitapaidoissaan ehkä olusilla terassilla kauempana. Tai olusilla rannalla, sillä alkoholilainsäädäntö ei tässä kuvassa ole niin holhoava. Lapset kirmaavat jokeen ja joesta pois. Iloinen nauru ja kiljahdukset raikuvat rantakaduilla, sekä itäisellä että läntisellä puolella. Jäätelö sulaa.

Pizzasunnuntai-6

No niin, voitte varmasti kuvitella. Sellainen olisi melko hauskaa, vai mitä?

Pizzasunnuntai-8
Pizzasunnuntain iltapalaksi on vielä tiedossa sipsejä, kui voiki olla näi hyvä! Vähän lepsumpi ruokavalio jo hyvissä ajoin on hyvää treeniä vappua varten. Vaikka säätiedotuksessa oli lumihiutaleen kuva, tulee vapusta aivan posketon. Lähinnä hyvässä, pahaa ei vappuna ole.

You Might Also Like

0 kommenttia