Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tällainen on Suomen ensimmäinen gay lifestyle-blogi

Moikka! Tässä sitä nyt ollaan, uudella sivustolla Blogbookissa !  Blogille on tullut sekä vanhassa osoitteessa että varmasti täällä Blogbook...

Moikka!


Tässä sitä nyt ollaan, uudella sivustolla Blogbookissa!  Blogille on tullut sekä vanhassa osoitteessa että varmasti täällä Blogbookissakin sen verran uusia lukijoita, että lienee paras vähän kertoa itsestäni ja blogin historiasta.


Olen 23-vuotias, muutamassa vuodessa vahvasti turkulaistunut poika. Poikaystäväni Killen kanssa muutimme yhteen viime heinäkuussa. Lähdimme muuttopuuhiin keskeltä Helsinki Prideä, how gay is that?


image


Perustin blogini keväällä 2010. Blogin nimi, Tämän kylän homopoika, on yhdistelmä Pariisin kevät-yhtyeen tämän kylän poikii-biisiä ja Pikku-Britannian Only gay in the village-sketsiä. Blogini oli aluksi, ja oli hyvin pitkään muutenkin, anonyymi ja siksi hyvin avoin. Tai hyvin avoin ja siksi anonyymi. Asuin noihin aioihin vielä pienellä kotipaikkakunnallani, ja olin todellakin the only gay in the village. Elämä pikkukaupungissa toi tietynlaisia ongelmia ja ahdistuksenaiheita, joita tuntui hyvältä kirjoittaa johonkin. Yllätys oli suuri, kun huomasin, että blogia vieläpä lukeekin joku.  Toisaalta uskoin kirjoituksistani olevan vertaistueksi muille. Ja onhan niistä ollutkin, kuten olen aikojen saatossa saanut kuulla.


Ajan kuluessa blogini aihepiirit laajenivat ja lopulta blogin kasvettua kohtuullisen tunnetuksi päätin luopua anonyymiydestäni. Olin siinä vaiheessa asunut Turussa jo hyvän tovin. Anonyymiydestä huolimatta moni osasi jo tunnistaa minut kirjoituksistani. Tiedostin myös, että bloggaamisen nostaminen uudelle tasolle ei onnistuisi ilman anonyymiydestä luopumista. Rohkaistuin, ja aloin julkaista blogissa myös kuvia.Se kannatti, sillä pian löysinkin itseni vierailemasta ensin Radio Helsingistä, sitten YleX:ltä sekä useammista Ylen ohjelmista. Esimerkiksi YLE TV2:n Blogistania-sarjasta joku saattoi bongata allekirjoittaneen viime syksynä.


Nyt bloggaaminen jatkuu siis uudella innolla mutta vanhoin kujein täällä uudessa osoitteessa. Otan mieluusti palautetta, kommentteja ja postaustoiveita vastaan juuri Sinulta. Voit seurata meikämandoliinia myös Twitterissä, nimimerkillä kylanhomopoika tai Instagramissa nimimerkillä tamankylanhomopoika.


Blogissa paneudutaan monenlaisiin aiheisiin: vaikka bloggaankin lifestyle-otsikon alla, tullaan blogissa sopivissa väleissä käsittelemään myös vakavampia aiheita. Keskeistä bloggaamisessani on oma fiilis: kirjoitan siitä, mikä hyvältä tuntuu. Jonkinlainen sateenkaari-aspekti postauksissani usein kuitenkin on. Joku joskus kutsui minua Suomen ensimmäiseksi gay lifestylebloggariksi. Se lienee kuvaavasti sanottu.


 Mikään homoguru ei kuitenkaan tarvitse Tämän kylän homopoikaa lukeakseen olla: seuraajia löytyy tietojeni mukaan 11-vuotiaista yli kuusikymppisiin, opiskelukavereiden äideistä talk show-juontajiin. Homoja ja heteroita, kaikkia yhdessä. Tervetuloa siis mukaan!


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Olipa vaikea tajuta miten tänne saa kommentin aikaiseksi. Onneksi lpulta vanha kanakin madon löysi!

  VastaaPoista
 2. Tämän kylän homopoika4. maaliskuuta 2014 klo 13.21

  Joo, kesti itseltänikin hetken! Hyvä, että lopulta löysit :).

  VastaaPoista
 3. Näyttää pöhköltä tää uus portaali. Toivottavasti hakee vielä ulkoasuaan...

  VastaaPoista
 4. Tämän kylän homopoika4. maaliskuuta 2014 klo 17.33

  Itse olen ihan tyytyväinen, vaikken asialle mitään olekaan tehnyt. En tiedä, onko tätä tarkoitus enää muuttaa, mutta kiitos palautteesta!

  VastaaPoista