Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Selfieitä vehkeet sukassa - kreisi syöpäkampanja villitsee netissä

Brittiläinen Cock in a Sock-kampanja pyrkii keräämään rahaa ja levittämään tietoutta miesten syöpäsairauksista erikoisella tavalla: muna su...

BjaX9-GIQAACYCN

Brittiläinen Cock in a Sock-kampanja pyrkii keräämään rahaa ja levittämään tietoutta miesten syöpäsairauksista erikoisella tavalla: muna sukassa-kuvilla.

Kyllä, luitte oikein. Kampanjassa kannustetaan miehiä twiittaamaan kuvia itsestään kampanjahengessä, pelkkään sukkaan pukeutuneena. Alkuun kampanja kieltämättä vähän hämmensi: Twitter-feediini alkoi yhtäkkiä ilmestyä kymmenittäin retwiittauksia selfieistä, joissa toinen toistaan hotimmat komistukset poseeraavat Red Hot Chili Peppers-tyyppisesti vehkeet sukassa. Kieltämättä vei hetken, ennen kuin tajusin, että kyse on todellakin syöpäkampanjasta, eikä esimerkiksi jonkin tietyn fetissiryhmän Twitter-iskusta.

En oikein osaa sanoa, kuinka hyvin kampanja ajaa asiansa. Saattaa nimittäin olla, että tietoutta levittävien kuvien sijaan leviävät vain kuvat. Itse en ainakaan vielä ole tainnut saada minkäänlaista tietoutta, kuvia sen sijaan on kieltämättä tullut nähtyä.

Instagram on jo estänyt #CockInASock-hashtagin, mutta Twitterissä kuvien postailu jatkuu ties monetta päivää. Lisää kuvia löytyy kampanjan sivuilta tai Twitteristä hashtagilla #cockinasock.

Nähtäväksi jää, millainen menestys kampanjasta kuoriutuu. Selvää kuitenkin on, että tätä kampanjaa seuraa huomattavasti suuremmalla mielenkiinnolla kuin Movemberin viiksien kasvatusta.

Mitä mieltä olette? Toimiiko kampanja? Auttaako asiaa? Olisiko itselläsi pokkaa osallistua?

You Might Also Like

0 kommenttia