Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lomavapaus, vapausloma

Killellä on hiihtoloma ja itsellenikin sattui yliopistolta perioditauko, eli luentovapaaviikko, eli käytännössä loma , kun tenttejäkään ei ...

Killellä on hiihtoloma ja itsellenikin sattui yliopistolta perioditauko, eli luentovapaaviikko, eli käytännössä loma, kun tenttejäkään ei tällä haavaa ole.  Miljoona muuta kirjoitettavaa, tehtävää ja luettavaa kouluasiaa olisi, mutta jospa sitten loman jälkeen.


Eilen käytiin Killen kanssa lounaalla Fontanassa. Jostain syystä aina kuvittelen, etten pidä Fontanasta, vaikka todellakin pidän. Paikan lounasbuffet on mahtava ja täynnä mitä erinomaisempia herkkuja. Erityisen hyvin Fontanalla on hallussa mielestäni salaattipöytä: kaikenlaisia onnistuneesti marinoituja ja maustettuja superherkkuja. Suosittelen!


Lounaspaikan kulmalla tuli myös yksi lukija juttelemaan! Se on aina hauskaa, sillä jotenkin elän kuplassa ja kuvittelen, ettei tätä lue kukaan koskaan ikinä, ei ainakaan kukaan todellisessa maailmassa oleva ihminen. Siksi usein tuleekin höpistyä tänne kaikenlaisia järjettömyyksiä, esimerkiksi todellisessa maailmassa olevista ihmisistä... Terkkuja vaan moikkaamaan tulleelle lukijalle!


f6cc565ca43711e3bc38124489a0976e_8


Eilen illalla Kille pakkasikin tajuttoman hienon Turun työväen säästöpankki -laukkunsa ja lähti lomanviettoon äitinsä luo. Alunperin mun oli tarkoitus lähteä mukaan, mutta kuinka ollakaan sattui kaikenlaista päällekkäisbuukkausta ja näin ollen jäin yksikseni Turkuun. Mielelläni olisin mennyt mukaan, mutta toisaalta olen ihan mieluusti itsenikin kanssa välillä. Aion ottaa vapaa-ajastani kaiken ilon irti: Kille on meidän taloudessa se neuroottisempi, ja neuroottisuus ilmenee hyvin esimerkiksi ravinnon suhteen. Kille on esimerkiksi sitä mieltä, että sipsejä ja pastaa ei ole sopivaa syödä joka päivä, sopivaa olisi n. kerran kuussa. Pöyristyttävä, joidenkin mukaan jopa pyöristyttävä, väite, jota vastaan kapinoin kaiken aikaa. Kun ravintoterapeuttikissa on poissa, voi pastahiiri tanssia pöydillä ja pastakattiloiden yltäkylläisyydessä, kerman ja voin sävyttämän sinfonian tahdissa. Ostin itseltänikin salaa myös sipsejä. Se on kamalaa, miten lempisipsini ovatkin lähikaupassamme ihan siinä kassan vieressä! Kassajonossa seistessäni nappasin äkkiä pussin koriin. Parempi olisi, jos kaikki lukuisat huonommat sipsit olisivat kassojen lähellä ja luksusherkut kauempana. Ei tulis ihan jatkuvasti herkkupeppuiltua!


Kaiken pastan ja sipsin mässyämisen lisäksi aion myös hankkiutua jonkinlaiseen alkoholia ja sosiaalisia tilanteita yhdistävään huvitilaisuuteen. Olen pohjalla.


Ja merkiksi muistiin itselleni ja tulevaisuuden historiantutkijoille: tänään oli ensimmäinen päivä tänä vuonna kun käytin tennareita! Se on tärkeä asia merkitä muistiin ja ilmoittaa, varsinkin lifestyleblogissa. Ostin viime syksynä oikeaa nahkaa olevat ns. oikeat kengät, joiden aloittamana jatkumona ostin myös talveksi ihan oikeat kengät. Tennarit tuntuivat oikeiden kenkien jälkeen hyvinkin oudolta, aivan kuin ei kävellä osaisikaan. Jalkaparoillani oli kaikenlaista huomaamatonta ongelmaa, jonka jotenkin luulen korjaantuneen parempien kenkien myötä. Se on ilahduttavaa. Haaveissani näen silti itseni rientämässä halki kesän lyhytvartisissa nahkaisissa Converseissa. Silitin niitä jo kutsuvasti eräässä kaupassa, luulen että seuraavan kerran kohdatessamme ne lähtevät mukaani.


99d4d17ea44e11e3b54912d2b760b55d_8


Postauksen kuvat on napattu Instagram-feedistäni. Sitä saa ja pitää ehdottomasti seurata, mikäli Instagramia käyttää. Muista myös sivuni Facebookissa ja Twitterissä!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Ootte te Killen kanssa pari. :D Hyvää lomailua kummalekin!

  VastaaPoista
 2. Hirveen raskasta oli lukea tekstiä jatkuvan kursivoinnin ja lihavoinnin takia. Mistä tämä yhtäkkinen kursivonti-into? Ei se ainakaan minkäänlaista lisäarvoa tekstille tuonut.

  VastaaPoista
 3. Tämän kylän homopoika7. maaliskuuta 2014 klo 19.05

  Kyllä mä olen muistaakseni hyvinkin pitkään painottanut kursiivilla ja lihavoinnilla erilaisia asioita tekstissä. Mietin niitä jatkossa kuitenkin tarkemmin!

  VastaaPoista