Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12 tunnin brunssi ja muita vappuharjoituksia

  Eilen vietettiin ihana 12-tuntinen brunssi. Tänään väsyttää ja ranteessa on kobra-siirtotatuointi. Aamu alkoi yliopistolla oppiaineen brun...

 

Eilen vietettiin ihana 12-tuntinen brunssi. Tänään väsyttää ja ranteessa on kobra-siirtotatuointi.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Aamu alkoi yliopistolla oppiaineen brunssilla. Oli jotenkin niin mukava nähdä kaikkia, joten tuntui silkalta tuhlaukselta lähteä brunssin jälkeen vain kotiin. Jos käydää vaik yksillä, pohdimme yhteen ääneen. Yhdet jatkuivat luonnollisesti kahdesta neljään mietoon alkoholijuomaan. Tuopposen äärellä joku keksi kaivaa esiin piirustusvälineet. Syntyi kuolematonta kuvataidetta, kuten sairaalloisen ylipainoiset muumit, joiden kuono ja vatsa olivat sulautuneet yhdeksi palloksi. Piirsimme myös kaikki kohtaamamme sienilajit: ohuista suppilovahverotyyppisistä tanakoihin, paksuvartisiin tatteihin.

Päivä vaihtui iltaan ja nälkä alkoi kolkutella vatsojamme. Keksimme siirtyä yksityisasuntoon kokkailemaan ja, no, kenties nauttimaan vielä jonkun juomankin. Vielä illansuussakin oli kohtuullisen lämmin, ja vastaantulevat haalaripukuiset kanssaopiskelijat lisäsivät juhlatunnelmaa. Nimesimme pitkäksi venähtäneen brunssimme harjoitusvapuksi. Vappu lähestyy, ja niinhän sitä opiskelijavappuakin vietetään: vietto alkaa aamupäivällä ja jatkuu pitkään. Vapusta haaveilun ja vähän kaljankin huumaamina jotkut innostuivat ostamaan siirtotatuointeja. Omassa ranteessani on hurja kobra, yhdestä tissivaosta taas lennähtää kotka. Jonkun niskassa taas on tiikeri, toisen olkapään arpi taas koristeltiin Sporty Spice-henkisellä tribaalinauhalla. Tatuoinnit tosin herättivät myös erimielisyyksiä: toinen väitti ottaneensa juuri pantteritatuoinnin, vaikka muut olivat aivan varmoja, että kyse on liskosta eikä suinkaan pantterista. Sovittelijan roolin saanut ehdotti, että kyseessä voisi olla jonkinlainen liskopantteri. Kompromissi tyydytti kaikkia. Mitä mieltä olette itse: onko allaolevan kuvan vasemmalla puolella pantteri vai hirmulisko? Oikealla taas näette oman käärmeeni. En kyllä olisi uskonut olevani niin julkisuuskipeä, että vielä jonain päivänä esittelen käärmeeni blogissani. Huh.

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Pitihän sitä nyt lähteä tatuoinneista ilahtuneena ihan vähän vaan käymään vielä ulkona. Dynamossa oli happy hour ja YouTube-jukeboksi, jumalaisia keksintöjä molemmat. Istuttiin ja taisi siinä vähän tulla tanssittuakin. Ensimmäinen juhlija alkoi väsyä ja kaivata kotia siinä vaiheessa, kun brunssin alusta oli vierähtänyt kaksitoista tuntia. Lähdin itsekin aika pian perässä.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Kahdentoista tunnin juhlat ovat jo ihan hyvän pituiset juhlat. Tänään on väsyttänyt samalla tavalla kuin rankan festariviikonlopun jälkeen. Aamulla suihkussa käydessäkin jotenkin vain kastelin itseni ja tulin pois. Samoja vaikeuksia oli muullakin seurueella tänään: yksikin oli epävarma siitä, pesikö aamulla hampaat. Hampaiden pesemättömyyden hän aikoi kuitenkin korjata peseytymällä perusteellisesti kunhan vain ehtii kotiin.

Nyt pitäisi tiskata. Tiskattavana on eilisiltaisten seitsemän hengen illallisten ja juomillisten tiskien lisäksi koko viikon tiskit. En palaa tiskialtaalta ehkä koskaan.

Huomenna on sipsimässäysilta, josta on optiona jatkaa Dynamoon. Olisi kolmas ilta Dynkyssä tällä viikolla. Tässä vaiheessa olen option suhteen vielä optimisti, ja uskon jättäväni Dynamon väliin. Niin, niin, vissiin.

You Might Also Like

9 kommenttia

 1. Toi musta tatska on ihan selvästi hännällinen monsteri... :)

  VastaaPoista
 2. Tämän kylän homopoika8. maaliskuuta 2014 klo 1.18

  No niin minustakin!

  VastaaPoista
 3. Kauheesti tesktiä, ei tota jaksa lukee o__________o' pakottaako tää blogbook kirjottaan noin paljon vai mikä on?

  VastaaPoista
 4. Tämän kylän homopoika9. maaliskuuta 2014 klo 17.32

  Ihan saan oman mieleni mukaan kirjoittaa niin lyhyesti tai pitkästi kuin huvittaa. Mun mielestä oli aika lyhyt kirjoitus sitä paitsi, mutta kai sitä voi olla montaa mieltä :).

  VastaaPoista
 5. Entä kun Justiina tulee kotiin?Loppuuko juhlapäivät?

  VastaaPoista
 6. Tämän kylän homopoika10. maaliskuuta 2014 klo 13.22

  Kyllä Killen kanssakin juhlimaan pääsee, mutta vähän saattaa kyllä rauhoittua :)

  VastaaPoista
 7. Tämän kylän homopoika10. maaliskuuta 2014 klo 13.22

  Eikä ole :D! Kuvassa näkyy vähän huonosti, mutta sillä on esimerkiksi ilmiselvä sarvi päässä! Ei panttereilla ole.

  VastaaPoista
 8. steroidipantteri, jolla on korvat luimussa ja rasvaprosentti nolla

  VastaaPoista