Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ylittyikö Salkkareissa taas uusi kuumuusraja? Miska ja Elias vällyjen välissä!

Tänään sai Salkkareita katsoessa hihitellä ja punastella. Luultavasti joku kukkahattukin saattoi nousta ilmaan ällistyksestä kohonneiden ku...

Tänään sai Salkkareita katsoessa hihitellä ja punastella. Luultavasti joku kukkahattukin saattoi nousta ilmaan ällistyksestä kohonneiden kulmakarvojen mukana. 

 Tämän iltaisessa jaksossa Elias muutti Sebastianin ja Isabellan luo. Kylään tietysti saapui myös Miska. Kuinka ollakaan pojat jäivät kahdestaan, ja keksivät nopeasti tekemistä

Kun tilanne oli kuumimmillaan, palasivat Isabella, Sebastian ja Oliver kotiin. Leikkikaveria kaipaava Oliver säntäsi tietysti Eliaksen huoneeseen, jossa jo peitto heilui. 

Kuumimmilla hetkillä toivoin vain kovasti, että kukaan himokas teinihomo ei katso jaksoa perheensä kanssa. Tai jos katsoo, niin ymmärtää katsoa ainakin tyyny sylissä. Iso ja painava tyyny.

Priceless, epic ja kaikki muut ylisanat. Huomista jaksoa odotellessa.

Jos jakso jäi näkemättä, on olennaiset kohdat kuvankaappauksina tässä alla. Jakso löytyy tietysti myös Katsomosta.

Kuvat ©MTV Oy.
Miska Koistinen (Juska Reiman) Ja Elias Vikstedt (Petteri Paavola).
Eliasta ei leffa kiinnosta.
Miska keksi jotain jännittävämpää tekemistä. Hajosin, kun Instagramissa joku oli jakanut kuvan "Kakkoseen?"-kuvatekstillä.
"Mikä leikki toi on?" kysyi paikalle sattunut Oliver.
Sebastianin ilme oli ennen muuta priceless.

You Might Also Like

16 kommenttia

 1. Voi ei tuo viimeinen kuva, nauroin niin paljon että tipuin tuolilta :D

  VastaaPoista
 2. "Mikä leikki toi on?"

  olisivat vastanneet "Makkaran piilotusta!" :D

  VastaaPoista
 3. Mua vaan niin ärsyttää salkkareissa justiinsa tää että kyllä nyt homojen sänkykohtaukset pitää mennä yli ja ympäri mutta entäs isabellan ja sebastianin esimerkiksi, niin niiden hommailut?? Isabella avaa pari nappia ja äännekkästi suudellen mennään makuuhuoneeseen ja that's it.. Tai silloin kun Matukka ja Tale menivät sänkypuuhiin?? Niin ei todellakaan menty noin pitkälle että niiden olisi pitänyt melkein nuoleskella toisiaan.. Siis miksi siis tässä kohdin tehdään poikkeus? Siis minun puolesta vaikka koko ajan olisi vaan tämmöistä mutta kun ei se varmaan noille näyttelijöille Eliaksen ja Miskan niin ole varmaan kovin kiva heteroina mennä noin intiimisti toisen miehen kanssa vaikka ovatkin kelpo näyttelijöitä.. Eli, toivoisin ainakin näyttelijöiden puolesta että näitä kohtauksia vähennettäisiin vaikka eihän näissä kohtauksissa mitään vikaa ole.. Kunnon kamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outo kommentti, "vaikka koko ajan tämmöistä", "eihän näissä kohtauksissa mitään vikaa ole", "kunnon kamaa", mutta kuitenkin pitäis vähentää. En ees seuraa salkkareita, mutta olen silti iloinen, että tämä juttu, mikä on ihan jatkuvaa perusshittiä tv:n heterosuhteissa, uskalletaan näyttää nyt siinä Suomen tv-ohjelmien ainoassa homosuhteessakin.

   Itse oon muuten monessa tv-ohjelmassa ja leffassa ärsyyntynyt siitä, että kun heteroparit esittää seksiä, niin naisen tissit ja pimppikin vilahtaa aika usein, mutta eipä penistä näy edes löysänä juuri koskaan - joskus vilahtaa juuri ja juuri miehen peppu.

   Poista
  2. ei niitä näyttelijöitä tohon nyt kuitenkaan pakoteta.... :D kyllä siinä vaiheessa kun ne on saanut roolin homona,ne varmaankin on ymmärtäny että sillon pusutellaan poikia.

   Poista
  3. Onhan noi kieltämättä välillä aika hurjia. Muistelen kyllä nähneeni aika hurjia kohtauksia muillakin, ei ole siis pelkästään homoparien hommaa tuhmahkot seksikohtaukset Pihlajakadulla.

   Ja kuten tuossa jo sanottiinkin, niin roolin luonne on näyttelijöille ollut selvä koko ajan. Näyttelijän työhön kun kuuluu sekin, että joskus näytellään asioita, joita ei oikeassa elämässä haluaisi tehdä ;).

   Poista
 4. Mä odotin vaan koko ajan Oliverin pelmahtamista paikalle ja en voinut kunnolla keskittyä komeisiin poikiin. :D Miehelle itseasiassa sanoin että on nuo aika näyttelijöitä!

  - Torey

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tuo aika hyviä näyttelijäntaitoja kieltämättä vaatii!

   Poista
 5. Ihan vaan sun hehkutuksesi vuoksi oli pakko katsoa jakso, vaikka olympialaiset vetivät toiselle kanavalle. Propsit muuten myös ihanan iltapäivälehtimäisestä otsikosta ja hienosta uudissanasta "kuumuusraja" :D

  Oli kyllä mahtava kohtaus :)

  VastaaPoista
 6. En kestä :---DDD mulla oli ihan vitun huono aamu mut sit luin tän ja näin ton viimeisen kuvan ja kaikki on pelastettu. Nauru teki hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että postauksesta ja kuvista oli iloa! Jee! Toivottavasti päivä jatkui yhtä mainiosti!

   Poista
 7. Nyt kyllä hymy irtosi vaikka kannatankin Lariasta :D

  Sebastian on ihana <3 :----------D

  VastaaPoista
 8. tämän postauksen otsikko ja viimeinen kuva - en kestä! nämä sun salkkaripostaukset on kyllä ihan parhaita! :)

  VastaaPoista