Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Välillä on hyvä syödä kakkua

Tällaisina aikoina saisi jatkuvasti olla kirjoittamassa vastineita toinen toistaan älyvapaamiin mielipidekirjoituksiin. Aina ei vain jaks...

Tällaisina aikoina saisi jatkuvasti olla kirjoittamassa vastineita toinen toistaan älyvapaamiin mielipidekirjoituksiin. Aina ei vain jaksa ryhtyä shakkiin pulun kanssa. Joskus on parempi syödä kakkua.

 Lauantaina se vihdoin tapahtui, pääsin testaamaan Gaggui kaffelan! Paikka ilmestyi tänne Turkuun  vähän yllättäen: ensin oli kiinteistön ikkunat pitkään papereilla peitettynä, ja muutamaa viikkoa myöhemmin ohi kävellessäni kahvila olikin yllättäen jo täpötäynnä asiakkaita.

Gaggui näytti ulospäinkin ihanalta. Ohi kulkiessani olen tietysti kurkistellut sisään: sisällä on vähäeleistä mutta kodikasta, tyyli kolahtaa. Sisustuksessa on käytetty paikallista designia: seinällä on tämän hetken ehkä ihastuttavin designhimotus, BEdesignin deershelf, joka on ilmestynyt yhtäkkiä seinälle vähän joka paikkaan. Toiveikkaana odotan edelleen, että se jonain päivänä ilmestyy myös omalle seinälleni. Tekstiileissä taas näkyy niin ikään ihania Saanaa ja Ollia. Ainoaa ihmetystä herätti paikan nimi. Gaggui ei nimenä herätä mielikuvaa yhtään sellaisesta paikasta kuin mitä se on. Vaan eipä nimi kahvilaa pahenna, eikä kahvila varsinkaan nimeä. Ei siis huolta, reippaasti kakulle!
Himoittu ja kaunis BEdesignin Deer shelf Gagguin seinällä.

Lauantaina lähdimme Killen kanssa päiväkävelylle, jonka pääasiallinen tarkoitus oli saada kakkua. Ajankohtamme puolen päivän jälkeen olikin erinomainen: ihmisiä oli, tuli ja meni juuri sopivassa suhteessa niin, että kukaan ei esimerkiksi joutunut odottamaan pöydän vapautumista. Muutamaa tuntia myöhemmin saapunut ystäväni taas koki karvaan pettymyksen: kaikki kakut oli myyty loppuun! 
 

Itse kuitenkin saimme kakkua. En huomannut panna merkille mitä kakkuja söimme, mutta valtavan hyviä ne olivat. Monesti kakkujen kanssa sorruttaan yltäkylläiseen makeuden kanssa läträämiseen. Se toimii joskus, mutta ainakin itseäni miellyttävät enemmän luonnollisen ja raikkaan makuiset kakut. Juuri sellaisia olivat maistetut kakkupalat Gagguin valikoimasta. Tyytyväinen olin myös palveluun. Kakkupaloja leikkaisin itse inan verran isommiksi, muutoin kaikki on Gagguissa erittäin hyvin kohdallaan.

Gaggui sijaitsee osoitteessa Humalistonkatu 15, ja on auki tiistaista sunnuntaihin.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Ooh, pakko päästä testaamaan noita kakkuja! Voi apua, miten herkullisen näköisiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä, pakko vaikka tän stressiviikon jälkeen lauantaina käydä testaamassa!

  VastaaPoista
 3. Oi! En ole itse vielä päässyt kyseisessä paikassa käymään, vaikka asun samassa talossa... Noloa. Mutta kivalta vaikuttaa aina ohi kävellessä ja kuulemieni suositusten perusteella muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos suloisesta postauksesta ja hyvästä kahvilavinkistä, pitää kokeilla joku viikonloppu Turun keikalla. Ja erityinen kiitos taannoisesta postauksesta liittyen HelloMr -lehteen. Bongasin n:o kakkosen tuosta julkaisusta viime viikonloppuna pikalomalta Berliinin ihanasta ihanimmasta kirjakaupasta Prinzknechtistä ja lehti tarttui heti matkaan, melkein ahmin koko numeron paluulennon aikana. Laadukkaita artikkeleita ja kaunista englantia. Terv. Antti / Tampere

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että olet myös ihastunut Hello Mr.iin! Itse ahmin vieläkin kakkosnumeroa mutta kolmonen ja nelonen on jo tilattu ennakkoon! :)

   Poista
  2. Ehdottomasti huippulehti. Ja muistakaa käydä Prinzknechtissä, jos käytte joskus Berliinissä. Löytyy Motzstraßelta Schönebergistä ;)

   Poista
 5. Hyvii gaggui mut huanoo asiakaspalveluu

  VastaaPoista