Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen euroviisuedustaja selviää tänään!

Joku ehti jo kommenteissa kyselläkin postausta UMK- eli Uuden Musiikin Kilpailu-suosikeistani. En ole ehtinyt ihan haluamissani määrin se...

Joku ehti jo kommenteissa kyselläkin postausta UMK- eli Uuden Musiikin Kilpailu-suosikeistani.

En ole ehtinyt ihan haluamissani määrin seurata UMK:n vaiheita. Silti olen seurannut ihan mielenkiinnolla, ja finaalistakin löytyy muutama suosikkini. 

Paljon hypetystä osakseen on saanut ainakin Hukka ja Mama. Hukka ja Mama on mielestäni mielenkiintoinen ja toimiva yhtye. Biisikin on hyvä. Sen sijaan en oikein innostu ajatuksesta heistä Euroviisulavalla. En näe biisinä oikein mitenkään euroviisuna. Toisaalta kyllä toivon bändille suurta suosiota noin muuten. Euroviisut eivät ehkä ole ihan Hukka ja Maman juttu loppujen lopuksi kuitenkaan.

Ristiriitaisen innostuneesti suhtaudun myös MIAUhun. Biisi on toisaalta vähän liian yksinkertainen: sen olisi voinut, ja on voinutkin, en tiedä, kirjoittaa ala-asteikäinen. Jokin biisissä silti vetoaa. Biisiäkin enemmän tykkään kuitenkin bändin visuaalisesta ilmeestä, mikä ymmärrettävästi on nykyaikana varsin suuri tekijä viisulavalla.

Mä ja Hanna Skyn taustalaulaja! Jihuu!
Suurimmaksi suosikikseni taitaa kuitenkin nousta Hanna Skyn biisi Hope. Biisi oli itseasiassa jäädä kokonaan pimentoon, mutta sattumalta keskiviikkona bileissä tapasin sattumalta yhden Hanna Skyn taustalaulajista. Olen siis melko likeisissä väleissä artistin kanssa, kuten voitte huomata. Leikkimielisenä promoamisena otettiin oikein yhteiskuvakin! Totta puhuen biisikin palvelee UMK:n finalisteista mielestäni euroviisua ajatellen parhaiten. Erityisesti etnofiiliksistä biisissä diggaan: ne eivät tunnu läpitunkevilta tai päälleliimatuilta, vaan soljuvat seassa hyvinkin luontevasti. Hyvä!

Ilomielin siis näen viisuedustajana kenet tahansa näistä mainituista kolmesta. Mieluiten kuitenkin siis Hanna Skyn. Millä fiiliksillä itse olette UMK:n ja Euroviisujen suhteen?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. Siis ei minkäänlaista mainintaa Lauri Mikkolasta!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks olis? Se oli ihan paska

   Poista
  2. Ei Mikon biisi musta paska ollut, mutta ei toisaalta varsinaisesti mainitsemisen arvoinenkaan... Ei sellaista varsinaista euroviisupotentiaalia.

   Poista
 2. Koska Eino pääsi samaan kuvan Hannan kanssa niin se oli hänen suosikkinsa. Ja kysymyshän kuuluu onko eino itsekeskeinen?Helppo vastaus, eikö vaan?
  Hannan kappaleesta ei sitten muut pitäneetkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein tarkasti katsot, niin kyse oli tosiaankin Hannan taustalaulajasta, ei itse Hannasta. Se on kuitenkin totta, etten ollut kuullut biisiä aiemmin. Toisaalta kuulemattomia biisejä oli monia muitakin, joista vaihtelevasti pidin ja en pitänyt.

   Ja voit Jorma ihan reilusti käyttää vaihtuvia nimimerkkejäsi Anonyymin sijaan.

   Poista
  2. Kiitos!
   Mutta kun ei ole enää Google- tiliä sen nimellä, eikä se suinkaan ole oikea nimeni.
   Jorma

   Poista