Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perussuomalaisedustaja yöpyy eduskunnassa vastustaakseen avioliittolakia ensimmäisenä - Katso ohjeet yöpymiseen!

Ajoissa sitten unimyssy päähän ja makuupussiin, Mika! Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko on ilmoittanut yöpyvänsä edu...

Ajoissa sitten unimyssy päähän ja makuupussiin, Mika!Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko on ilmoittanut yöpyvänsä eduskunnan kansliassa keskiviikon ja torstain välisen, eli juuri kuluvan yön. Syynä tähän on se, että Niikko haluaa ehdottomasti saada ensimmäisen, arvatenkin vastustavan, puheenvuoron torstaina käytävässä tasa-arvoisen avioliittolain lähetekeskustelussa. 


Mika Niikolla on selvästi aikoinaan jäänyt kokematta meille muille tutut yökoulut. Se oli jännää se, muistan omilta alakouluajoiltani. Siellä nukuimme kaikki luokan lattialla ja keittäjä oli laittanut ruokalan jääkaappiin iltapalaa valmiiksi. Luettiin kummitusjuttuja ja tanssittiin taskulampun valossa. 

Koska Niikolta tämä kaikki on jäänyt kokematta, päätin antaa hänelle muutaman vinkin yöpymistä varten.

1. Ota mukaasi kevyt retkipatja, tyyny sekä makuupussi. Myös lämmin yöasu on mukava, sillä lattialla käyvä veto voi jäykistää nivelet. Yöasun on hyvä olla peittävä, jos vaikka tulet yllätetyksi.
2. Voit halutessasi ottaa mukaan myös unilelun. Myös muuta kohtuullista viihdykettä voi ottaa ajankuluksi: sarjakuvalehtiä, kirjan, piirustusvälineet, pelikortit, lautapelin tms. Kallista ja arvokasta tavaraa ei kuitenkaan rikkoontumisvaaran vuoksi kannata mukaan ottaa!
3. Voit halutessasi ottaa mukaan myös kännykän. Iltatoimien yhteyteen on varattu aikaa kotiin soittamiselle hyvän yön toivotuksia varten.
4. Eduskunnan kahviosta saa iltapalaa, mutta halutessasi voit ottaa mukaan kohtuullisen määrän herkkuja (perunalastuja, karkkia tms). Reilua on tarjota herkkuja myös muille!
5. Unissaan puhumisesta ei tarvitse huolehtia, jos hourii hereilläollessaankin. 
6. Muista myös henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tarvikkeet: ainakin hammasharja ja -tahna! Hyvä on varata mukaan myös herätyskello, että varmasti heräät ajoissa.
7. Yökoulussa järjestetään myös yödisko! Ota siis mukaan lempi-CD:si!
8. Ota mukaan myös taskulamppu: siitä on iloa, jos pimeys käy liian pimeäksi.
9. Ei ole pakko, jos kotoa ei ole annettu, mutta ota mahdollisuuksien mukaan mukaasi myös kykyä kehittää mielipidettäsi ja oppia itseäsi viisaammilta. Saatat yllättyä!

Hyvää yökoulua, Mika-kulta! Toivottavasti yöstäsi tulee ikimuistoinen! 

You Might Also Like

11 kommenttia

 1. Kiitos! Tämä piristi päiväni!

  VastaaPoista
 2. Jopas oli fiksu lista :) Kiitos.

  VastaaPoista
 3. Kiovassa on viime yönä tapettu ihmisiä jotka uskaltavat vaatia vapaata yhteiskuntaa; samaan aikaan Suomessa melskataan homojen oikeudesta avioitua...... Kovin on pienet murheet meillä täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En näe, miksi ihmisoikeuksista puhuminen Suomessa pitäisi lopettaa Kiovan takia? Voitko valaista?

   Poista
  2. Kai tää oli klassinen "on olemassa isompiakin ongelmia joten ei ny viitti puhua tästä"-argumentti? :) terv. eri anonyymi

   Poista
 4. Voi kuule Eino kun en mä nyt vaan voi tässä sulle mikskään sukupuolineutraaliksi avioliitoksi ryhtyä. Kun ei tää yhteiskunta vaan toimi silleen että kaikenmaailman pikkuhinurit saa tahtonsa lävitse kun vaan jaksaa tarpeeksi kärttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpas kekseliäs lainatessasi jotain jo liiakseen jankattua Putous-hahmon hokemaa, ai että! Mutta annetaan kaikkien kukkien kukkia - jopa kaltaisetesi mukatietävien, mukahauskojen, verta nensästään tonkivien idiootti-raukkojen.

   Ja jos kerta niin ottaa päähän nämä "pikkuhinurit", niin miksi hitossa sä luet Tämän kylän homopoika- nimistä blogia? Uuh, mitäs sieltä teikäläisen kaapista mahtaa löytyä... ;)

   Poista
  2. Pikkuhinurien itkupotkuraivari kohtaukset voi ottaa päähän vaikka olisi homo itsekkin. Ei me homot aina olla samaa mieltä kaikista asioita, ei edes tästä avioliittolaista.

   Poista
  3. Tiedän kyllä.

   Ja jos ei asia kerta jaksa kiinnostaa, niin miksi edes vaivaudut kommentoimaan? Monelle tämä asia on oikeasti tärkeä.

   Poista
 5. 5. Unissaan puhumisesta ei tarvitse huolehtia, jos hourii hereilläollessaankin.

  AAAHAHA! Hyvä ihana sinä! :D

  - Torey

  VastaaPoista