Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Blogimuutto – Tämän kylän homopoika mukaan uuteen blogiportaaliin!

Maanantaina aukeaa uusi blogiportaali Blogbook. Monien muiden mukana myös Tämän kylän homopoika-blogilla on ilo päästä mukaan sivustoll...


Maanantaina aukeaa uusi blogiportaali Blogbook. Monien muiden mukana myös Tämän kylän homopoika-blogilla on ilo päästä mukaan sivustolle.

Blogini täyttää tänä keväänä neljä vuotta. Vaikken olekaan blogin koko historian aikana blogannut jatkuvalla syötöllä, on blogi varsinkin viime aikoina käynyt käytännössä sivutoimisesta työstä. Siksi olenkin ilahtunut, siitä että viimein pääsen blogeineni osaksi jotain suurempaa ja näkyvämpää.

Blogini sisältö pysyy jatkossakin samana: kirjoitan edelleen ihan juuri sitä mitä haluan. Oikeastaan tämä Blogbookiin muutto vaikuttanee teihin vain positiivisesti: on entistä varmempaa, että postaan säännöllisesti enkä jää vetelehtimään. Toki sivuston mukana blogiin tulee mainoksia, mutta niitä on netissä muutenkin. En näe, että mainokset olisivat kenellekään kynnyskysymys blogin lukemiselle. Sisältöyhteistyöpostauksista ja muista kampanjoista en osaa vielä sanoa, onko sellaisia ylipäätään tulossa. Jos sellaisia tarjotaan, tulen kyllä pitämään tasoa yllä niissäkin. Mistä tahansa höpön pöpöstä en tule siis jatkossakaan kirjoittamaan. 

Odotan siis ensi viikkoa ja Blogbookin aukeamista suurella innolla. On hauskaa päästä osaksi uutta blogiyhteisöä ja saada laajempaa näkyvyyttä blogille. 

Blogi ilmestyy siis ensi maanantaista lähtien uuteen osoitteeseen, joka on

Uuteen blogiin siirtyvät myös täältä löytyvät vanhat postaukset. Niiden siirron vuoksi en viikonlopun aikana postaile, ettei mitään mene hukkaan tai jää matkan varrelle. Päivitelkää myös kirjanmerkkinne ja readerinne ja mitä ikinä nyt käytättekin blogin seuraamiseen! 

Ai vitsi. Tuntuu ihan Oikeelta Bloggaajalta. Blogimuuttopostaus ja kaikki. Hitsiläinen.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Mainokset on ok, kunhan ne eivät tule tekstin eteen erikseen suljettaviksi ikkunoiksi tai vilku huomion herättämiseksi. Toivottavasti saat ihan järkevästi rahaa (ainakin yli kympin kuussa) mainostuloista, muuten muutto mainostavalle sivulle ei mielestäni ole sen arvoista.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tosiaan jos alat saada rahaa bloggaamisesta, olet sen ansainnut. Ja joo, olen samaa mieltä yllä kirjoittavan kanssa, vilkkuvat mainokset on sietämättömiä silmälle. Itse olen niistä eroon päästäkseni änkenyt ruudulle kaikenlaista post it- lappua tai sitten vaan lopettanut sivuston lukemisen. Toinen riiviömainostyyppi ovat mainokset jotka jumiuttavat koko sivun toiminnan ts. mainos latautuu hitaasti tai jumittaa ja muu sivu on ohjelmoitu avautuvaksi vasta mainoksen jälkeen... Huh, tulipa avauduttua mainoksista, tarkoitus oli vaan onnitella:)...

    VastaaPoista
  3. Mua ei kyllä mitkään sivupalkeissa ja muualla olevat mainokset haittaa kun mulla on selaimessa AdBlock. Aikanaan ärsytti esim. Indiedaysissa olleet puolikkaan sivun pituiset mainokset, mutta nyt sekin ongelma on poistunut. :)

    VastaaPoista