Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuodenvaihde yllättävissä merkeissä

Ja niin on vuosi vaihtunut ja vuoden vaihteesta toivuttu!  Viime vuonna järjestin hillittömät bileet, tänä vuonna mentiin sen sijaan hy...

Ja niin on vuosi vaihtunut ja vuoden vaihteesta toivuttu! 


Viime vuonna järjestin hillittömät bileet, tänä vuonna mentiin sen sijaan hyvin rauhallisella ja leppoisalla vuodenvaihteella kotona.  Kutsuja bileisiin olisi ollut useampiakin, mutta jotenkin oma kotisohva tuntui houkuttelevimmalta vaihtoehdolta.

Vuosi vaihtui pienellä mutta sitäkin paremmalla porukalla. Nuoria ja meneviä kun olemme, niin kävimme läpi sukulaisten kuulumiset, sukulaisten ihottumat ja ruoka-aineallergiat, soitimme pianoa, joimme hillitysti muutamat lasit viiniä, söimme hyvin ja siirryimme seurustelemaan mukavammin olohuoneen puolelle. Olohuoneessa esittelimme toisillemme sukulaistemme kuvia ("Voi miten onkin herttainen kuva!" "-No eikö olekin!") ja kävimme läpi omia ihottumia ja sitä, mitkä ruoka-aineet eivät sovi kenenkin ruuansulatukselle. Railakas ja riehakas vuodenvaihde siis. Millaisiinkohan mittasuhteisiin tämä vuosi vielä kasvaakaan, kun alkukin oli näin räjähdysmäinen?

 Vuorokauden vaihtuessa katselimme ilotulitusta parvekkeelta ja joimme shampanjaa. Iloitsimme siitä, miten ihanaa on katsella ilotulitusta omalta parvekkeelta, ilman ihmispaljoutta, ilman vesisadetta, ilman hillitöntä känniä, ilman kävelyä ties minne rakettien perässä.

Vuosi vaihtui aivan yhtä hetkessä kuin aiempinakin vuosina, ulkoa kylmästä oli jotenkin poikkeuksellisen mukava päästä takaisin sisälle eikä lähteä esimerkiksi seisomaan baarijonoihin. Vuoden vaihtumisen kunniaksi söimme tietenkin perunasalaattia ja nakkeja. Perunasalaatista oli unohtunut sipuli ja nakit jäivät mikrossa lämmittämisestä huolimatta kylmiksi, mutta se ei haitannut.

Kille pukeutui naparetkitalvitakkiinsa rakettienkatselua, siis mutamaa minuuttia varten. Muuten en ole tainnut takkia nähdä ikinä Killen päällä. Ja pusukuvia rauhallisesta vuodenvaihteesta huolimatta, tai juuri sen takia, ei kannattaisi kuvan perusteella ottaa. Otettiin silti.


Nukkumaan pääsimme jotenki kamalan myöhään vasta kahdelta. Vähäisestä juomisesta ja hyvästä unesta huolimatta uudenvuoden päivän suurin ponnistus oli siirtyä sängystä sohvalle ja koukata matkalla ruokapöydän kautta nappaamaan eiliseltä jääneet sipsit mukaan. Ehdin parahultaisesti katsomaan Mrs. Doubtfiren viimeisen tunnin, jonka jälkeen pääsin vihdoinkin katsastamaan DVD:ltä Robin-elokuvan. Keski-ikäistymisestä huolimatta en ole kalkkis, vaan tiedän mistä nuoret puhuvat! 

Tällainen ajanhermolla pysyminen enteilee hyvää tulevalle vuodelle. Mitenkäs teidän vuodenvaihteenne? Oliks raisuu vai rauhallist?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mulla meni uusivuosi sairastaessa ja Facebookia kytätessä. Kymmeneltä nukkumaan. :D

    VastaaPoista