Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuoden ensimmäinen kurkistus kuvavirtaan

Jälleen on hyvä hetki kurkistaa Instagram -tilini syövereihin! Edellisen kerran kuvia on katsottu marraskuussa, joten jokunen kuva on ehkä ...

Jälleen on hyvä hetki kurkistaa Instagram-tilini syövereihin! Edellisen kerran kuvia on katsottu marraskuussa, joten jokunen kuva on ehkä ehtinyt ilmestyä sen jälkeen...Reaaliaikaisesti näet kuvat kuitenkin seuraamalla Instagramiani, nimimerkillä tamankylanhomopoika. Muista myös blogin Facebook-sivu sekä Twitter!


Aika usein näpsitään Killen kanssa yhteiskuvia Instagramiin. Kuvat on tietty vähän suttuisia, mutta jotenkin puhelinkuvista tulee paljon tunnelmallisempia kuin jäykistä kamerapönötyksistä.


Muistin kuin muistinkin laittaa joulukortit ajoissa postiin tänä, tai siis viime, vuonna. Muutama teistä ilmoittikin kortin tulleen perille, toivottavasti muutkin saivat korttinsa!

Näin ihana ja söpsö lappu odotti minua kotona, kun tulin jostakin iltariennosta Killen jo mentyä nukkumaan.

 Ennen joulua käytiin kyläilemässä Killen isovanhemmilla, jossa päästiin kuusenkoristeluhommiin. Varsinkin Kille oli innoissaan, kuten kuvasta näkyy ;).

Joulupäivänä taas kyläilimme mun kavereilla, jossa oli pöytä koreana. Teki hyvää vähän liikkua pois kotoa joulupäivänä, joskin vatsa pinkeänä palatessa oli ihan kiva kellahtaa takaisin sohvalle...

Aladdin ja Woody valtaavat sängyn päiviksi. Söpö pari, vaikka kokoeroa vähän onkin!
 
 Joulunpyhien jälkeen kävin vielä viimeisissä pikkujouluissa! Oli muuten elämäni ensimmäiset joulunjälkeiset pikkujoulut.
 
Tein jossain mielenhäiriössä vasta joulun jälkeen suurempaa siivousta. Siivosin kaikenlaisia kaappeja ja laatikoita. Löysin nämä, miltei kymmenen vuotta sitten saamani pinssit.

Uutenavuotena oli pöytä koreana ja shampanja virtasi. No yhden pullon vaan ostin, mutta se oli vallan riittävästi. Vuosi kun vaihtuu niin nopeasti, vuoden viimeiset ja ensimmäiset hetket voikin juhlia vähän huokeammilla juhlajuomilla. 

Hahaa, mun taannoinen Cheekillä on naisia- postaukseni osui oikeaan ja Cheek tuli kuin tulikin kaapista iltapäivälehden kannessa. Kaappi se on keskoskaappikin, vai mitä ;)?

 Killen suosituksesta uskaltauduin kokeilemaan pipoa! Vuosia olen ollut varma, ettei suureen päähäni sovi eikä varsinkaan mahdu minkäänlaiset pipot. Tällainen päälaella keikkuva hattu kuitenkin sopii vallan mainiosti. Pääsin myös hyödyntämään taas pipon ehdottomasti parhaita puolia: huonon hiuspäivän välttämistä. Pipon alta pilkistävät etuhiukset näyttävät hauskalta vähän vallattomampinakin.
 Tänä vuonna Instagramini onkin täyttynyt lähinnä ruokakuvista. Tässä lounas eiliseltä: kesäkurpitsaa ja sipulia ja possun ulkofile pinaattipedillä.

Sellaisia Instagram-kurkkauksia siis tällä kertaa! Mut löytää tosiaan Instagramin puolelta nimimerkillä tamankylanhomopoika, liity siis seuraajien jatkoksi!

You Might Also Like

0 kommenttia