Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonlopun verran enemmän

 Taas on yksi viikonloppu takana! Viikonloppu enemmän elämää, viikonloppu enemmän talvea,  viikonloppu enemmän hyvää seuraa, hyvää ruokaa j...

 Taas on yksi viikonloppu takana! Viikonloppu enemmän elämää, viikonloppu enemmän talvea,  viikonloppu enemmän hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää viiniä. Hyvää viikonloppua, voi näin jälkeenpäin toivottamisen sijaan todeta.

Perjantaina oli vuoden ensimmäiset koulubileet. Menin paikalle myöhemmin kuin muut, kröhm koska halusin katsoa kotona Salkkarit, joissa muuten Cindyn ja Liisan lähtö oli ehkä siisteintä pitkään aikaan, ja paikalle ehtiessäni tunnelma oli kohonnut jo sen verran, että ensimmäinen keskustelu, jonka satuin kuulemaan, liittyi jellydildoihin. Olin siis paikalla juuri ajoissa.

Lauantaina taas siivosin hitaasti, Killen mielestä olemattoman hitaasti, ja valmistauduin illalliskutsuihin. Oikeasti illalliskutsuja pitäisi ehkä kutsua ruuanlaitoksi yhdessä ja viininjuomiseksi ennen kuin mennään keikalle, eli etkoiluksi, mutta illalliskutsut kuvaavat ehkä paremmin. 

Kaupassa harhaillessamme keksimme ryhtyä cannellonien tekoon. Jotta projekti ei olisi liian helppo, emme suinkaan tarttuneet valmiiseen tomaattimurskaan, emme edes Muttiin, vaan keitimme tomaattikastikkeemme alusta alkaen itse. Se oli jännittävää ja sen oli näköinen keittiökin. Cannelloneista kirjoittanen Jätä mullekin-blogin puolelle piakkoin, pysy kanavalla! Valtava uunipellillinen katosi parempiin suihin hetkessä. 


Tänään aamu alkoi varhain, sillä osallistuin salaiseen blogiprojektiin, jonka salaisen luonteen vuoksi en voi vielä paljastaa mistä on kyse. Ja tiedän, miten superärsyttävää tällainen melkein kertominen on, mutta silti menen siihen itsekin mukaan! Heräsin hyvissä ajoin, ja projektiin valmistautuessani istuin ruokapöytämme ääressä. Keittiöön oli jäänyt kauhea sotku, ruokapöytä oli täynnä laseja ja pulloja. Istuessani mietin, kuinka häilyvä ja hiuksenhieno onkaan ero illalliskutsujen ja bileiden välillä. Samalla vaivalla näköjään voi pitää täysin ruokottomat bailut ja hienostuneet illalliskutsut. Illalliskutsut voivat ehkä muuttua bileiksi, mutta voivatko bileet muuttua illalliskutsuiksi? Voiko olla kyse illalliskutsuista tai bileistä, jos käyttäydytään rauhallisesti ja katsotaan televisiosta Putousta

Aikaisesta aamuherätyksestä reipastuneena raahasin blogiprojektista palauduttuani Killen mukaani ulkoilemaan Vartiovuorelle. Kuten sanottu, tämän viikonlopun jälkeen olemme eläneet taas vähän pidemmälle talvea. Se tarkoittaa, että kevät lähestyy. Okei, ei ehkä ihan vielä, mutta kuitenkin. Ulkona oli hirvittävän kylmä, mutta valoa ainakin oli ihanasti! Olkoonkin sitten kyse päivän valoisimmasta muutamasta minuutista. 

Huomenna menen vihdoin ja viimein teidän suosituksienne perusteella katsomaan Disneyn Frozenin. Aion myös mennä sushilounaalle. Mielentiloihin erikoistuneet meteorologit lupaavat hyvää meininkiä myös ensi viikolle.


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Kotibileet on parhaita, pitäisi itsekin aktivoitua pitämään niitä useammin. Vaiva ei ole hirveä, ja kuitenkin ilta on aina ainakin toistaiseksi ollut onnistunut.

    Jätän ekaa kertaa kommenttia, vaikka blogiasi on tullut jo jonkin aikaa lueskeltua :) Tykkään tosi paljon, keep up the good work!

    VastaaPoista