Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Silmänruokaa: Neljä kuuminta Nuorta Leijonaa

Kukaan tuskin välttyi ainakaan somessa järjettömältä Pikkuleijona-metakalta, kun Suomi voitti alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat.  I...

Kukaan tuskin välttyi ainakaan somessa järjettömältä Pikkuleijona-metakalta, kun Suomi voitti alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisat. 


Itse seurasin peliä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Kansakunta näytti fiksuimmat puolensa: Instagramissa joku 12-vuotias Wilma raivosi, kuinka peli menee huonosti koska "vitun huonot swedupelletuomarit". Suomi kuitenkin voitti, eli ilmeisesti Wilma oli Ruotsin kannalla? Ei voi tietää. Huvittuneesti seurasin myös yläkerran naapurin reaktioita: tasan voittomaalin hetkellä alkoi järjetön hyppiminen, huuto, kiljunta, karjunta ja ryminä. Noin neljä sekuntia myöhemmin sain Twitteristä selville, mitä oli tapahtunut. 

Nyt on Pikkuleijonat eli Nuoret Leijonat saatu takaisin Suomeen asianmukaisine kultajuhlineen. Eräs suomalainen laatuaviisi ehti jo julkaista salakuvia kiekkomestariemme mukaan lähteneistä nuorista naisista ja kehua, että kyllä näiden kiekkoleijonien mukaan kelpaakin lähteä. Jääkiekkoilijathan ovat tunnetusti kuumia (kuten jalkapalloilijat, palomiehet, poliisit, opettajat, rehtorit, tiskijukat, roudarit, baarimikot, portsarit ja muusikotkin). 

Inspiroiduinkin tästä kuumuusaallosta valitsemaan neljä kuuminta Nuorta Leijonaa. Pahoittelen suttuisia kuvia, parempia kuvia ei kerta kaikkiaan löytynyt tähän hätään!


Julius Honka
Juuse Saros

 Juuso Ikonen. Kauhean Ju-alkupainotteisia nää hoteimmat! Erinomaisen hyvä idea muuten laittaa pojille kuviin rusetit kaulaan! Pisteet stylistille tai vaatesponssille, toimii! Tuo perinteisesti vähän möröt jääkiekkoilijat esiin paljon sympaattisemmassa valossa. Hyvä!

 Ja viimeisenä henkilökohtainen suosikkini. Ehdottomasti Teuvo Teräväinen! Aah!

 Ja teille, joita kiekkoleijonat eivät juuri kiinnosta, jaan tämän Leijonien mediaoppaassa olleen kuvan Kalervo Kummolasta. Voi miten vekkuli ja hauska kuva, kiekkohanskat ja mailat ja vielä pelipaitakin! Kas kun ei kypärää! Ihana!Kiinnostiko peli? Oliko oma suosikkisi hottiksien joukossa? Vai haluatko kenties ehdottaa jotakuta näiden neljän ulkopuolelta? Kommenttiboksi on avoin teille!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Rasmus Ristolainen! Tossa katalogissa huono kuva, mutta tv:ssä hottis. Ihana erityisesti kun avaa suunsa ja lirkuttaa rakkaalla turun nuotilla♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin, tosiaan, Eino, Rasmus puuttui! miksi?

      Poista