Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mukavuutta epämukavuusalueelta

Hyvää lauantaita!  Kävi uskomaton tuuri. Löysin kuin löysinkin juuri tällä viikolla pipon. Ja juuri kun olen löytänyt pipon, alkoi lumisad...

Hyvää lauantaita! 

Kävi uskomaton tuuri. Löysin kuin löysinkin juuri tällä viikolla pipon. Ja juuri kun olen löytänyt pipon, alkoi lumisade!


Pipon löytäminen ei omalla kohdallani nimittäin ole ihan täysin mutkaton prosessi: olen vuosien ajan ollut vakuuttunut, että maapallonmuotoiseen mutta ei ihan -kokoiseen (pinnanmuodot ovat yhtenevät!) päähäni ei kertakaikkiaan ole mahdollista saada pipoa sopimaan. Olenkin urhoollisesti elänyt pääosin ilman pipoa viime vuodet. Kille alkoi kuitenkin jo syksyllä puhua siitä, kuinka mulle varmasti sopisi tällainen lyhyt, päälaella keikkuva hipsterpipo.
 

 Suhtauduin tähän kuitenkin hyvin suurin epäilyksin. Ei voi sopia, ei koon eikä tyylin puolesta, protestoin.  Pipo ja minun pääni eivät yksinkertaisesti voi olla fiksu yhdistelmä, sanoi tyylitaituri-Kille mitä tahansa. Lopulta törmäsin kuitenkin tällaiseen juuri kuvailun mukaiseen, Tommy Hilfigerin pipoon. Kille vakuutteli pipon sopivuutta, itse olin aiiiika skeptinen. Hengailin kaupassa varmaankin puoli tuntia sovitellen pipoa ja miettien. Lopulta tajusin ainoan luotettavan ja puolueettoman lähteen maailmassa: sosiaalinen media! Lisäsin kuvan piposta päässäni "uhka vai mahdollisuus?"-hengessä sekä Twitteriin että Instagramiin. Varsinkin Twitter löi liekkiä kaikkien niiden mahdollisuuden näkevien seuraajieni silmissä. Kehuja sateli vielä jälkeenpäinkin. Niinpä pipo lähti mukaani, kun sattui vielä olemaan sopivassa 40% alennuksessakin. 

Niin se vain on, että joskus kannattaa poistua mukavuusalueeltaan ja tehdä asioita, jotka eivät ihan tunnu heti ihastuttavilta. Kuten sovitella pipoja suureenkin päähän. Ensin oli kamalaa, mutta nyt olen taantunut nuorisolaiseksi, joka käyttää pipoa jopa sisätiloissa, jopa kotona, jopa yksinollessaan, kuten voitte esimerkiksi eilisestä postauksesta huomata. Siitä tulikin mieleeni, että mielestäni käytössääntö ja peruskouluissa jopa järjestyssääntö pipon käyttökiellosta sisätiloissa on järjetön. En ole ikinä ymmärtänyt sitä, enkä näköjään ala ymmärtääkään. Onneks mun ei tarviikaan, vaan voin onnellisena pitää uutta pipoani kesät, talvet. 

Miltäs näyttää pipo? Tykkäättekö? Onko muita iso- tai pienipäisiä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla on kans suht iso pää, ja sopivan pipon löytäminen on aina haaste. Käy ostamassa mullekin tollanen, ite en jaksa liikkeissä kierrellä :D

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä! Kai Killelläkin on pipo? Ei mennä pojat pakkasella ulos ilman pipoa! t. täti

    VastaaPoista