Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Mahtavia uudistuksia 15-vuotiaissa Salkkareissa!

Huhuh! Salatut elämät järjesti tänään tiedotustilaisuuden juhlistaakseen 15-vuotista historiaansa. Samalla kerrottiin kevään uudistuksista....

Huhuh! Salatut elämät järjesti tänään tiedotustilaisuuden juhlistaakseen 15-vuotista historiaansa. Samalla kerrottiin kevään uudistuksista. Herranjestas mitä settiä! 

Mahtavinta on ehdottomasti Salkkareiden uusi tunnari! Tunnari esiteltiin niinikään tiedotustilaisuudessa. Tunnari on oikeasti raikas ja hyvännäköinen. Ihmeissäni odottelinkin jo uutta tunnusta. Vanha kun on toiminut jo useita vuosia, vaikka onkin hahmojen lähtiessä ja tullessa vähän muuttunut. 

Sen lisäksi, että uusi tunnari on raikas, se kuitenkin sisältää myös vanhoja hyviä aikoja: tunnarin musiikkina nimittäin kuullaan se aito ja alkuperäinen, oikea tunnari! Voi miten olenkaan tätä odottanut! Parasta. 

Katsoin lehdistötilaisuuden juuri Katsomosta, ja tajusin siinä katsoessani, että tosiaan, 15 vuotta on kulunut. Yhdessä hujauksessa. Siinä ajassa on tosiaan tullut paljon jopa uusia katsojia, joilla ei ole aavistustakaan alkuaikojen tapahtumista. Instagramissakin bongasin jonkun ihmettelevän, että kuka ihme on Kari Taalasmaa. Miten joku ei tiedä Kari Taalasmaata? Monille voivat olla täysin vieraita myös Miia ja Saku, miten sekään on mahdollista? Jos Salkkarit täyttää kerran jo 15 vuotta, olen minäkin elänyt ihan huomaamattani 15 vuotta. Käsittämätöntä on ajan kulku kun se saa kulkea Salkkareiden kanssa yhtä matkaa.

Tunnarissa myös nähdään sydäntä sykähdyttäviä asioita: Lari, Elias ja Miska näkyvät kaikki samassa kuvassa. Kaikki siis todella jatkavat Pihlajakadulla, mikä on tietysti enemmän kuin parasta. 

Mahtavin uutinen on kuitenkin mielestäni Kari Taalasmaan paluu Pihlajakadulle! En pitänyt tällaista mahdollisuutta edes mahdollisena, joten tällainen superylläri on enemmän kuin olisin osannut kuvitellakaan.

Tiedotustilaisuudessa lupailtiin myös yhtä toista, paljon kaivattua vanhaa hahmoa takaisin sarjaan. En suostu uskomaan, että Jasper Pääkkönen palaisi Saku Saliniksi, joten kuka kumma voi olla kyseessä? Arvauksia?

You Might Also Like

14 kommenttia

 1. Jännä juttu, itsekin ihan alusta asti salkkareita katsellut... :D Hitsiläinen kun en löydä tuota tiedotustilaisuutta katsomosta mistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/salatut_elamat/uutiset/1852596/live-ma-klo-1315-juhlahumua-salkkareissa---kevaan-kaanteita-julki

   Poista
  2. Hihii, niin se aika rientää! Tiedotustilaisuus löytyy täältä: http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/salatut_elamat/uutiset/1853893/yksi-taalasmaista-palaa-salkkareihin---vihjeita-myos-mysteerihahmosta piti linkittää se tekstiinkin, mutta näköjään unohdin...

   Poista
 2. Voiiii herranpieksut nyt alkaa jännittää! KARI TAALASMAA voi että♥ Ja vielä joku toinenkin hahmo tulossa takaisin? Ja vielä vanha tunnari! Ihanaaaaa. :3

  VastaaPoista
 3. Veikkailisin, tai toivoisin et Aki Nikkinen tulis takaisin! :) <3

  VastaaPoista
 4. Voi että kun vaikuttaa hyvältä nää Salkkarit nyt ! :)

  Ig:stä bongasin Frozenin liput,koska postausta..? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävin katsomassa! Yritän piakkoin saada postauksen, varmaankin huomenna viimeistään :)!

   Poista
 5. Oih, täältä suunnalta riittää vielä toivoa Lariakselle :(

  JA OI KARI TAALASMAA, SINUA ON KAIVATTU <3

  https://www.youtube.com/watch?v=0GY6Qudje28

  Sano Karitta vaan!

  VastaaPoista
 6. eikös syksyl ollu puhetta et camilla tulis takasin? ei oo naist näkyny jote tulisko se sit ny? :)

  VastaaPoista
 7. Joo!! Mä haluun Camillan takasin!! Camilla oli kova muija.

  Toi tunnari (näistä screencapseistä päätellen) näyttää tosi... horrorilta? Eikä siis siinä mielessä, että se olisi paha, vaan aika jotenkin kauhuleffamainen värimaailma? :D Verenpunaista, mustavalkoistat taustaa, mustia puita... Tulee mieleen joku kauhuleffa tai ruotsalainen dekkarisarja!

  VastaaPoista
 8. Ronny ja Petteri voittivat gaalassa! http://instagram.com/p/jkP0QyPUaG/

  VastaaPoista