Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun kissa on poissa, hiiret tanssii pöydillä

Opiskeluni on tällä hetkellä niin vapaata, että pääosa arkipäivistäkin kuluu kotona Killen ollessa töissä. Harvassa ovat kuitenkin ne kerra...

Opiskeluni on tällä hetkellä niin vapaata, että pääosa arkipäivistäkin kuluu kotona Killen ollessa töissä. Harvassa ovat kuitenkin ne kerrat, kun saan olla kokonaisen viikonlopun yksin kotona! Nyt kuitenkin sain, Killen ollessa viettämässä kaverikokoontumista koko viikonlopun.


Ja kaikkihan tietävät, että kun kissa on poissa, niin hiiret tanssivat pöydillä. 


Aloitin viikonlopun perjantaina kahvittelemalla, tai no kaakaottelemalla, Cafe Artissa. Unohtamatta myöskään porkkanakakkua! Herkutteluseuraksi sain Adonikan, jonka näittekin syksyllä Blogistania-jaksossani. Kumpaakaan, en Adonikaa enkä Cafe Artia, ole ehtinyt nähdä ikuisuuteen! Nyt tuli sekin hoidettua. Oivallinen alku viikonlopulle. 

Kuten tarkkasilmäisimmät huomasivat taannoisesta terveellisen elämän postauksestani, on Kille meistä kahdesta ehdottomasti kurinalaisempi eli hullumpi kaiken terveellisen suhteen. Siksipä päätinkin ottaa yltäkylläisesti ilon irti viikonlopusta kaikkine herkkuineen.

Hellin itseäni perjantai-iltana jäätävällä kattilallisella avokadopastaa. Ja lauantaina tein lisää. Silloin tosin omatunto kolkutteli sen verran, että lauantain annoksen vihreyttä ja terveysprosenttia kasvatin lisäämällä joukkoon pinaattiakin. Toimi hyvin, ei haitannut yhtään! Se ei toisaalta ole ihme, sillä pinaatti on hyvää, terveisin Kippari-Kalle. 

Jälkiruuaksi nautin vielä vähän sipsuja. Mut oikeesti vaan vähän, ostinkin vaan 75 gramman pussin! Olen kohtuuden ystävä!

Viikonloppuna saatoin saada myös positiivisen yliannostuksen Salattuja elämiä. Katsoin maanantain jakson ennakkoon, parhaita Larias-pätkiä YouTubesta uudestaan, seurasin Salkkarit-fanipäivän live-lähetyksen ja luin ehkä noin sata erilaista uutista Salkkareiden 15-vuotisjuhlasta. Mieltäni kyllä vähän kaihersi, etten sattunut voittamaan lippua fanipäivään. Ei ihan kuitenkaan vastannut paikan päällä oloa seurata livelähetyksestä ja Instagramista kaikkia niitä Esko Koveron, Ronny Roslöfin ja Mikko Parikan kainalossa kiehnääviä fanityttöjä... Tahdon fanitytöksi fanitytön paikalle!

Lauantaina aika alkoi hiljaksiin tulla yksinään jo pitkäksi, joten kutsuin toisenkin hiirikaverin tanssikaveriksi pöydille. Iltaa siivitti mukavasti viini (ei paljoa, sopivasti!), sipsit (niitäkin sopivasti, voitteko kuvitella), pähkinät ja juusto (no, sitä meni ehkä 300 grammaa). Putousta katsellessa sivusimme kevyitä aiheita, kuten hyvinvointivaltion tulevaisuutta, epävarmaa työllistymistä, muuttuvaa maailmaa ja sitä kuinka ei ehkä kannata pelätä maailman kaatuvan, sillä maailma systeemeineen on muuttunut kaiken aikaa eikä asiat pelkäämällä parane kuitenkaan.

Paheksuimme syvästi myös Sika Vainolan putoamista Putouksessa. Suomen kansalta on selvästi mennyt hahmon nerokkuus ohi. Kuten Twitterissä totesin, lähden Sikan mukana pois Suomesta. Anne Kukkohovi ilmoitti lähtevänsä mukaan, eli ihana glamourjulkkisseurue on valmiina! Varmaa Losiin tai missä niitä julkkiksia nyt onkin, Sika varmaan tietää.

Yläkerran naapuria sen sijaan oman illanviettonsa äänien perusteella ei vituttanut Putous eikä yhteiskunnan tila. Hetken pohdimme menevämme kuokkimaan, mutta sitten totesimme, että nyt lähdetään baariin!


Ensitöiksemme astelimme Suxesiin, se on kyllä ihanin paikka Turussa! Vähän teki mieli jorata, varsinkin kun Suxesissa soi Meiju Suvaksen Pure mua, mutta humalatila ei sit kuitenkaa ollu ihan riittävä. 

Jatkoimme Suxesista vielä Dynamoon, mut se oli herravarjele todella lame. Jonotettiin vartti, jonka jälkeen totesimme, että täällä ei ole ketään eikä mitään. Noin viiden minuutin ympyrääpyörimisen jälkeen todettiin, että nyt mennään kotiin.

Aika rauhallisin mummojumppaliikkein siis tanssi tämä hiiri vapaan viikonloppunsa. Ja se on hyvä. Nyt odottelen jo malttamattomana Killeä takaisin kotiin.

Mitenkäs viikonloput siellä ruutujen toisella puolella?You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onpas namnamruokaa! Itekin lähdin pitkästä aikaa lauantai-iltana ulos, täytyi juhlistaa opinnäytetyön valmistumista. Ja pilkkuun asti sitä oltiin, vaikka allekirjoittanut oikeastaan selvinpäin. :p

    VastaaPoista
  2. Hei pakko sanoo et sun blogis vaikuttaa näin ensisilmäyksen perusteella upealta! Miten en oo aiemmin törmännyt koska rakastuin samantien :D Mua rupesi kyllästyttämään muoti-ja nää perus lifestyleblogit ja tää on ehdottomasti just sellainen mitä tarvitsin mun bloginälkään. Great job!

    VastaaPoista