Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kaapista tullut uimahyppääjä hehkuu onnea

Viime vuoden lopulla biseksuaalina kaapista tullut uimahyppääjä Tom Daley on kaapistatulon myötä puhjennut ihanalla tavalla täyteen kukkaan...

Viime vuoden lopulla biseksuaalina kaapista tullut uimahyppääjä Tom Daley on kaapistatulon myötä puhjennut ihanalla tavalla täyteen kukkaansa.

Aloin kaapistatulokohun myötä seurata Tom Daleyä Instagramissa. Daley onkin yksi ehdottomista lempiseurattavistani: tulen hänen kuvistaan ja niistä välittyvästä elämänilosta todella hyvälle tuulelle. 

Jokin aivan uusi hehku ja ilo kuviin kuitenkin syttyi mielestäni nimenomaan kaapistatulon myötä. Tiedä sitten, johtuiko kuvien iloisuus joulusta, vai tädiltä saaduista sateenkaari-joululahjoista, vai vapaammasta olemisesta poikaystävä Dustin Lance Blackin kanssa vai mistä, mutta hirveän piristäviä kuvia ovat joka tapauksessa. Toisaalta optimistinen sateenkaari-ihminen voi tulkita hyväntuulisuuden johtuvan kaapistatulon tuomasta rentoutumisesta. Onhan se kieltämättä mukavaa saada sukulaisilta lempeitä sateenkaari-lahjoja. Vähemmästäkin ihminen ilahtuu.

Vai mitä olette mieltä? 

Kuvat: Tom Daleyn Instagramista.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. pääsit mun lemppariblogien joukkoon uusimmassa postauksessa :3 sulla on ihana blogi, jatka samaan malliin ! :-)
  http://riikanelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tom Daley on kyllä parasta mitä maailmalle on pitkään aikaan tapahtunut - Lariaksen jälkeen tietenkin - vai onko se nykyään Lariamis? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Toi Larias-kuvio on vähän auki, mutta tällä hetkellä puhutaan ainakin Miliaksesta. Jos joku kolmiodraama syntyy, niin sit Lariamis vois olla aika hyvä.

   Poista