Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täydellisiä Disney-paitoja - mutta vain naisille

Aina välillä maailmassa törmää kohtuuttoman suuriin vääryyksiin. Yksi ehdottomasti suurimmista on vain naisille suunnitellut, järjettömän m...

Aina välillä maailmassa törmää kohtuuttoman suuriin vääryyksiin. Yksi ehdottomasti suurimmista on vain naisille suunnitellut, järjettömän mageet vaatteet.

 Kuten tässä vaiheessa jo aivan kaikki tietävät, olen onnettoman suuri Disney-fani. Se ilmenee esimerkiksi hysteerisenä Disney-tavaran keräilynä. Kokoelmassani on kuitenkin vakavia puutteita: hyvännäköisiä, omaa silmääni miellyttäviä Disney-paitoja ei juuri ole tullut vastaan. Lontoosta on löytynyt kaksi collegea, Killeltä saatu Mikki Hiiri-paita sekä itse löytämäni Jörö-kääpiö-paita. Ne ovat ihania molemmat, mutta eivät täydellisesti sitä mitä haluan. 

Internetissä surffaillessani törmäsin kuitenkin Hot Topic-nettikauppaan. Se on käytännössä pullollaan toinen toistaan täydellisempiä Disney-vaatteita. Naisille. Kyllä, naisille. Täydellisiä toppeja, leggingsejä, mekkoja, hameita, sukkia, sukkahousuja. Tämä on ehdottomasti yksi suurimpia ongelmia maailmassa: sukupuolittuneet vaatteet. Naiset voivat mainiosti ilman ongelmia pukeutua miestenvaatteisiin, mutta itse sekä näyttäisin että vaikuttaisin totaaliselta dorkalta naisille suunnitelluissa Disney-vaatteissa...

Mutta hyvältä nämä kyllä näyttävät!
Muutama hassu paita löytyy myös miehille, mutta ne taas eivät ole ihan sitä mitä haen. Putoaisipa taivaasta säkillinen näiden vaatteiden kankaita. Niistä voisin jo opetella itsekin ompelemaan.
Tällaiselta siis näyttävät unelmieni Disney-paidat! Vähän nyt tasapainoilen näiden miesten paitojen kanssa: hankkiako vai ei? En toisaalta ole edes perehtynyt Hot Topicin toimitusmahdollisuuksiin, että kulkevatko edes Suomeen asti. Ehkä tutkin asiaa ennen kuin suuremmin innostun.

Miltä paidat teidän silmiinne näyttävät?

You Might Also Like

10 kommenttia

 1. Toi Scarin paita on UPEE!

  VastaaPoista
 2. Kyllähän monet miehet käyttää naistenvaatteita. Esim tuo pitkähihainenkin menis ihan hyvin miehelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toki. En vain itse ole ihan naistenvaatemitoissa, tai pitäisikö sanoa, että naiset ei ole ihan mun mitoissa ;).

   Poista
 3. kyllä ne lähettää ne suomeen 55 euron postikulujen kera + mahdollinen tullimaksu joten en suosittele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, no joo... Jos se todella noin on, niin ongelma ratkesi aika helposti :D.

   Poista
 4. Täältä ( http://www.redbubble.com/explore/disney )
  löytyy kyllä vaikka minkälaisia paitoja naisille sekä miehille kun jaksaa vähän etsiä,hinta-laatusuhde kohdillaan. Toimitulsetkin ainakin minulle tulleet aina varmasti perille,tosin nyt olen paitoja odottanut pari viikkoa,samasta tilauksesta puhelimen kuoret tulivat kyllä jo viikko sitten.
  Myös tämä paikka on harkinnan arvoinen ( spreadshirt.fi )
  voi itse suunnitella oman paidan. Toivottavasti näistä oli edes jotain apua.. :)
  Mukavaa loppuvuotta sekä vuotta 2014 sinulle ja Killelle!

  VastaaPoista
 5. Joo itse tosiaa tilasin reilu vuos sitten hot topicista, tuli "ylimäärästä" maksua muistaakseni about 80€. :---D kyllä ketutti. Mutta nyt ei voi olla kun onnellinen omistamistaan siisteistä jutuista!

  VastaaPoista
 6. Aevan tajuttoman hienoja paitoja! Voi jessus, tässähän sekoaa tämänkin Disney-fanin polla!!!

  VastaaPoista
 7. Ainakin toi miesten Scar-paita on ihan törkeen magee! :D Ja kiitti ihan tajuttomasti tästä vinkistä, voi Disney-vaatteet♥ Pitääpä käydä ainakin näköshoppailemassa :)

  VastaaPoista
 8. Tolla neittisivulla on vaikka mitä kivoja vaatteita, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista