Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Suomen ensimmäinen gay-gaala tammikuussa!

  Ruotsissa vuosittainen gay-gaala on järjestetty jo viidentoista vuoden ajan. Ensi tammikuussa perinne alkaa myös Suomessa, kun ensimm...

 

Ruotsissa vuosittainen gay-gaala on järjestetty jo viidentoista vuoden ajan. Ensi tammikuussa perinne alkaa myös Suomessa, kun ensimmäinen QX Gay Gaala-järjestetään.

Gaalassa palkitaan vuoden homo- bi- tai trans-henkilö, vuoden hetero, vuoden Keep Up The Good Work, vuoden kotimainen elokuva, vuoden TV-tähti, vuoden kotimainen artisti, vuoden show/näytelmä, vuoden drag, vuoden homopaikka, vuoden homotapahtuma ja vuoden shokkiuutinen.

Ehdokasasettelu on ollut käynnissä jo tovin, ja jatkuu 15.12. asti. Jokainen teistä voi siis ehdottaa omia suosikkejaan ehdokkaiksi. Ehdokkaaksi päätyneistä taas äänestetään 2.-15.1.2014. 

Voittajat palkitaan gaalatilaisuudessa perjantaina 24. tammikuuta Helsingin Circuksessa. Gaalaan myydään lippuja Lippupalvelusta. Gaalan juontaa Krista Kosonen. Muu ohjelma on vielä hämärän peitossa, mutta hersyvää ja ronskia huumoria on kuulemma luvassa. 

Ketäänhän en tietenkään pakota, mutta en yhtään pane pahakseni, vaikka meikäpojalle joku ehdokkuus napsahtaisi. Tässä vaiheessa on kuitenkin jo selvää, että voitollani aion järjestää maailmanrauhan ja ruokaa kaikille maailman nälkää näkeville, äänestä siis minua!

 Ehdokkaita voi ehdottaa QX:lle täällä 15.12. asti, toimi siis kohta puoleen! Luulisin, että minä blogeineni sopisin parhaiten vuoden homo-kategoriaan. Tietenkään tv-tähtikään ei ole poissuljettu, olenhan sentään useampaan otteeseen päätynyt tv-ruutuihinne kuluneen vuoden aikana.

You Might Also Like

0 kommenttia