Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Salatut elämät: Lariaksen loppu

Elias ja Lari (KUVA: MTV Oy) Surun päivä kaikille Larias-faneille. Äsken nähdyssä Salkkarijaksossa Lari ja Elias erosivat lopullisesti ...

Elias ja Lari (KUVA: MTV Oy)

Surun päivä kaikille Larias-faneille. Äsken nähdyssä Salkkarijaksossa Lari ja Elias erosivat lopullisesti Eliaksen valitessa Miskan.


 Olipa taas kyllä kamala jakso. Olen miettinyt tätä ennenkin, mutta mietin taas: miten voi ihminen näin paljon synkistellä ja ihmetellä TV-sarjan, vielä varsin kevyen hömppäsarjan, takia? Aivan kuin olisi omasta tai ainakin jonkun läheisen ihmisen elämästä kyse. Toisaalta harmittaa, toisaalta on hauskaa, että elämässä päästään eteenpäin. 

Elias Vikstedt (Petteri Paavola). KUVA: MTV Oy
Eniten mua juuri nyt hämää Miska. Hirveän symppis ja hyvä tyyppi noin aluksi, mutta jotain hämärää tyypistä on yksinkertaisesti pakko paljastua. Toivon totisesti, ettei mitään kovin kamalaa, sillä en ehkä kestä jos taas alkaa uusi kovan luokan draamailu. Nyt haluan nähdä vain helliä ja söpöjä hetkiä. Toisaalta jollain tasolla juonikuvio vielä varmasti jatkuu: Lari tuskin häipyy vähin äänin taka-alalle. Kuten Miian ja Sakun tarinasta pitkä-aikaisimmat katsojat muistavat, on Pihlajakadun romanssit olleet aina myrskyisiä. Ei osata olla yhdessä, mutta ei kyllä erikseenkään.  


Miskaa näyttelevä Juska Reiman on muuten uskomattoman luonteva näyttelijä! Tietääkseni erityistä kokemusta Reimanilla ei ole näyttelemisestä, ainakaan televisiossa. Hienoa, että noin kiinnostavaan rooliin ja juonikuvioon on saatu oikeasti hyvä näyttelijä. Samaa kun ei voi sanoa kaikista Pihlajakadun uusista hahmoista...

Lari ja Janne (Ronny Roslöf ja Hemmo Karja). (KUVA: MTV Oy)
Päivän jakson suurin awww oli (taas kerran) Janne. Täydellinen hahmo, olen syvästi in love. Legendaarisia lausahduksia on Jannelta kuultu tietysti ennenkin, mutta nyt elämänohjeisiin on tullut ihan uusi sävy. Jannen suhtautumisen myötä Salkkareissa on muutenkin onnistuttu tekemään homoudesta oikeasti normaalia: Jannen parisuhdeneuvot ovat yhtä luontevia (joskin huonoj) niin miesten kuin naistenkin suhteen. "Etkai sä voi antaa minkään narukäsipizzakuskin viedä sun äijää?". Ah, ihana Janne.

Vielä kun Miskan ja Eliaksen romanssi saadaan kunnolla rullaamaan, alkaa Pihlajakatu olla aika unelmamesta. Eliniän odote on toki vähän lyhyemmän puoleinen, mutta silti. Pakkaan Killen mukaani ja muutan Pihlajakadulle. 

Lari Väänänen (Ronny Roslöf). (KUVA: MTV Oy)
Mietteitä herättää tosin Larin kohtalo. Pihlajakadulta ei tietääkseni ole kukaan poistumassa, joten johonkin Lari majoittunee. Töihin Amadeukseen ja asumaan Amandaan, kenties?

Lariaksen tarina on nyt tiettävästi tullut päätökseensä. Nyt pitääkin alkaa miettiä parisuhdenimeä Eliakselle ja Miskalle. Milias tuntui vakiintuvan käyttöön ainakin Twitterissä. Se kuulostaa omaan korvaanikin hyvältä. Toisaalta kannatusta saivat myös Eliska ja Elska. Jos Lari taas säilyy kuvioissa, on kokoonpano tietysti Elariaska.  

Pystyykö kukaan kyynelten takaa ylipäätään lukemaan Larias-postausta näin tuoreeltaan? Miten suhtaudutte Miskaan? 

(KUVA: MTV Oy)

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Mä luulen, että vaikka Larias tässä kohtaa loppu niin Elias tulee vielä myöhemmin palaamaan Larin luo, tai ainekin Elias vaikuttaa siltä. Sen näkee kattomalla, onhan toi Miskaki aika söpö :p

  VastaaPoista
 2. Ei ne voi erota lopullisesti. En ainakaan usko siihen, mutta pitkään siihen voi mennä ennenkuin ne palaa yhteen. En tykkää Eliaksen nykyisestä käytöksestä yhtään, miten se ees voi sanoa Larille noin miten se sano? Kyllähän se hymyili Larinkin kanssa ja oli onnellinen. Silti se sano ettei se voi olla sen kanssa onnellinen!

  Tuosta Juskasta.. Juskalla on kokemusta näyttelemisestä ainakin jonkin verran. Olihan hän mukana Stage - paras koulumusikaali ohjelmassa, jota esitettiin Nelosella vuonna 2011. Siinä olin itsekin mukana ja sitä kautta tiedän Juskan ihan oikeastikin.

  En halua Eliaksesta ja Miskasta paria! Ei ei ei !

  VastaaPoista
 3. Ei tää voinu olla Lariaksen lopullinen loppu. Jossain haastattelussa oli, että tarina jatkuis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Janne pokaa Miskan ja sitten yksinäinen Elias soittaa vahingossa Viking Amorellalle kapteenin hyttiin, missä aivan vahingossa Lari on matkaa maksamassa. Lopun arvaattekin. Sorry, oliko tämä juonikäänne vielä salainen ;)

   Poista
 4. Miska vois painuu sinne minne aurinko ei paista, ei ne sovi yhtään Eliaksen kanssa yhteen! Hyi helvetti miten lipevä jätkä! Kyllä Elias vielä huomaa tehneensä elämänsä virheen, niillä ei oo Miskan kanssa mitään kemiaa.

  VastaaPoista
 5. Lari on forever Salkkareiden kuumin hahmo, mut daaaammnnn ei Miskakaan pahannäköinen ole!! Hitsi, kyllä meitä nyt hemmotellaan :D Ihanaa, että vihdoin on Pihlajakadulle saatu ihan oikeasti samaistuttavat homohahmot (sori Kalle...).

  VastaaPoista
 6. Miska ärsyttävä viirusilmä. Herää Elias ja ota Lari takas!!!!!!!

  VastaaPoista
 7. Veikkaan että Miska voipi olla pettymys Eliakselle. Uskon että Lariaksen tarina jatkuu vielä. Ei he voi olla eristyksissäkään. Hehän on kuin Miia ja Saku. Varmaan tuo Lari palaa Amadeukseen töihin ja asuu Amandassa kun Eliaskaan ei tuota huoli asumaan.

  VastaaPoista
 8. haha, olipa hyvä postaus :D Salkkarit on kyllä upee sarja. Kyllä mä toivon, että larias saa vielä uutta tuulta purjeisiin :D

  P.S Piristävä blogi sulla!

  VastaaPoista
 9. minä oon nyt kuulkaas ihan varma et miska vamppaa ny larin ja elias jää nuolemaan näppejään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä oo aina tommone! Miska ei ole kadulta rusinoita keräilevä tyyppi. Korjaan: pullasta. Ikivanha jippo tässä kohtaa käsikirjoituksessa on saattaa Elias elämänsä hankalimpaan rakoon, mistä sitten Lari poloisen sankarillisesti pelastaa. Jokin hengenpelastus-stoori, junou. Tämän jälkeen ollaan jo syksyssä 2015 ja Miska saanut opinnot loppuun, fudut pizzeriasta ja joutuu myymään viimeiset blingblinginsä huutonetissä ja pakenemaan takaisin maan alle. Läyliäisiin tai Mynämäkeen tai mitä niitä hämäriä mestoja Suomessa nyt onkaan ;)

   Poista
 10. Toivottavasti Lari voittaa Eliaksen takas <3 :'(

  VastaaPoista