Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivät kuin unta Yle Areenassa!

Eilen nähtiin toiveuusintana Yle TV2:lta Elias Koskimiehen Päivät kuin unta. Huomasin tämän jo aiemmin, mutta unohdin huudella asiasta blog...

Eilen nähtiin toiveuusintana Yle TV2:lta Elias Koskimiehen Päivät kuin unta. Huomasin tämän jo aiemmin, mutta unohdin huudella asiasta blogin puolella. Muistini palautui vasta, kun oli liian myöhäistä, eikä enää kannattanut huudella. 


Päivät kuin unta kertoo kolmesta drag queenista (Jani Toivola, Aku Hirviniemi ja Jarkko Tamminen), jotka kaappaavat homovastaisia lausuntoja antavan kansanedustajan raskaana olevan vaimon. Tv-elokuva on Koskimiehelle tyypillisesti varsin mustalla huumorilla väritetty. Vielä parin vuoden jälkeenkin se kuitenkin puhuttelee, itkettää ja naurattaa. Hahmot ovat tarkoituksellisen övereitä, ja väkisinkin jäin miettimään, lähtisikö esimerkiksi Aku Hirviniemi enää mukaan tällaiseen projektiin.

Jos tämä on edelleen katsomatta, tai vaikka olisit katsonutkin, on Päivät kuin unta katsottavissa Yle Areenassa kuuden päivän ajan.


Elias Koskimiehen töitä on muuten joulun aikoihin nähtävillä televisiossa muutenkin! Lauantaina Yle Teema näyttää lyhyelokuvia, ja Koskimiehen kertakaikkisen hieno I've Only Just Begun näytetään klo 22.10. Joulukuun 28. päivä taas nähdään Likainen pommi. Musta komedia julkisuudesta, menestyksestä ja työelämästä tulee YLE TV2:lta klo 22.05

Likainen pommi näytettiin muuten aikoinaan myös meidän pikkukylän pienessä elokuvateatterissa. Menin innoissani katsomaan, ja pidinkin elokuvasta. Edessäni istuneet kolme vanhempaa rouvaa olivat lisäkseni ainoat katsojat ja kieltämättä melkoisen hämmentyneitä näkemästään. Suosittelen silti lämpimästi! 

Oletko nähnyt Päivät kuin unta? Uppoaako Elias Koskimiehen elokuvat? 

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Areenan mukaan kuuden päivän, ei päivän. Jäikö sana välistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, joo! Ihan varmasti kyllä kirjoitin kuuden päivän, mutta numeraali saattoi kadota linkkiä lisätessäni... Kiitos tarkkaavaisuudesta!

   Poista
 2. Tää oli hyvä! Mahtavaa kun vinkkaat tämmösistä, vinkkaa jatkossakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän parhaani! Joskus nää vaan pääsee livahtamaan ohi, kuten nyt tuon TV-uusinnan kanssa kävi... Onneksi on netti-tv:t!

   Poista