Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 5. luukku - Viisi seuraamisen arvoista Instagrammaajaa

Moikkamoi! Tänään Joulupoikakalenterissa kurkistetaan vähän Instagramin puolelle. Kurkistuksen omaan Instagram-tiliini julkaisin jo a...


Moikkamoi! Tänään Joulupoikakalenterissa kurkistetaan vähän Instagramin puolelle. Kurkistuksen omaan Instagram-tiliini julkaisin jo aikaisemmin, joten tällä kertaa esittelenkin viisi muuta Instagramin käyttäjää, joiden uskon teitä kiinnostavan. Jotkut teistä kaipasivat joulupoikakalenteriin enemmän nimenmukaista, silmänruokaan painottuvaa sisältöä. Tämä postaus olkoon siis teille, mutta seuraamisen arvoisia ovat listatut henkilöt toki muutenkin.

Kuvat napattu kunkin omalta Instagram-sivulta, krediitit siis kuvien kohteille itselleen. 

Filip Dlugosz
Filip on 18-vuotias puolalainen. Instagram-virrassaan tyyppi jakaa monenlaista materiaalia: välillä paidattomia herutuskuvia, välillä taas taiteellisempaa poseerausmatskua. Kivaa silmäkarkkia, sekä Filip että kuvat muutenkin. Hänet löydät joko täältä tai sovelluksesta nimimerkillä filipdlugosz.

Hemmo Karja
Kaikki varmasti tunnistavat Hemmon heti Salkkareiden Janneksi. Salkkareihin perustunee myös Hemmon Instagram-suosio, sillä seuraajia on reippaat 26 000. Hemmo Instagrammaa peili-selfieitä ja bilekuvia. Aina välillä kuviin eksyy myös näyttelijäkollegoja, kuten ylläolevan kuvan Ronny Roslöf (joka muuten löytyy Instagramista nimellä ronnyroslof). Hemmon taas löydät nimellä hemmok.

Joeleah_
Joeleah_ on 16-vuotias derbyshireläinen. Hauskannäköinen brittiteini, joka osui omiin Instagram-hakuihini ylläolevalla kuvalla. Jouluneule! Ei voi olla seuraamatta! Seuraa siis sinäkin!

Ruberman Rodriguez
Sen lisäksi, että tyyppi tekee järjettömän hienoja kuvamanipulaatioteoksia, on Rodriguezilla myös Instagram. Taannoin tilille ilmestyi kuva ylläolevasta kaksikosta kuvatekstillä "Never have I EVER uploaded a photo of me smiling. I never had a reason to. But now I do, and it's because of him." Siinä sitä on syytä seurata, hymyilevät pojat ei koskaan ole huonoja. Löytyy Instagramista nimimerkillä ruberman.

Valtteri Lehtinen
Uusi päivä-sarjastakin tuttu Valtteri löytyy Instagramista, kuten moni näyttelijäkollegansakin. Tililtä löytyy lähinnä Instagramista tuttua selfie-linjaa, mutta myös hauskoja kuvia Uusi päivä-kollegoista. Seuraa siis valtterinikolaita, jos Uusi päivä kiinnostaa. 

Olivatko seurausvinkit entuudestaan tuttuja vai eivät? Menikö joku seurattaviin? Löytyykö blogin lukijoista ylipäätään Instagramin käyttäjiä?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Paras luukku tähän mennessä ilmestyneestä seitsemästä. Tarpeellinen kaltaiselleni instagram nobolle!

    -W-

    VastaaPoista