Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 20. luukku: Kuinka löysin Killen?

Moni lukija saattaa miettiä, kuinka olen aikoinaan löytänyt Killen. Siihen liittyykin muuan melko hauska kertomus, jolla usein viihdytän ...

Moni lukija saattaa miettiä, kuinka olen aikoinaan löytänyt Killen. Siihen liittyykin muuan melko hauska kertomus, jolla usein viihdytän ihmisiä erilaisissa illanistujaisissa. Kerrottakoon se nyt teillekin, eräänlaisena joulusatuna. 

 Kesäkuussa 2012 surffasin aktiivisesti Qruiserissa. Erityisesti käytin usein hyvin kohdennettua hakua: 18-25-vuotiaat miehet, asuinpaikka: Turku, rekisteröitynyt: tänään. Haku oli siis todellakin päällä.

Eräänä päivänä hakutuloksiin osui profiili. Mies, 19, Turku. Rekisteröitynyt: tänään. Profiilikuvasta ei pystynyt sanomaan tyypistä varsinaisesti mitään, mutta toisaalta kuvasta näki, että profiilin käyttäjä on tyylitajuinen ja hipsterihtävä. Tarkkaa käsitystä kuvasta ei kuitenkaan saanut. 

Profiilikuvasta keksinkin nerokkaan avausviestin, joka samalla osoitti sekä tuoreen populaarikulttuurin (=Putous-hahmot) tuntemukseni sekä viiltävän älykkään sarkasmini. Kirjoitin:

"On siis hirrveen, hirrveen ärsyttävää, kun profiilikuvasta ei näe kunnolla miltä näyttää. Ois hirrveen, hirrveen paljon parempi ettei ois profiilikuvaa ollenkaan!"

Hykertelin mielessäni että jes, tää oli nyt hyvä, tämä jäbä on nyt hurmattu. Pian Kille vastasikin viestini. Iloisesti hymyillen klikkasin viestin auki, ihanaa, nyt tulee sutinaa. Naama vähän venähti Killen vastaukselle:

"MIKÄ VITTU SUN ONGELMA ON?!?!??! Kyl mun kuvasta näkee ihan hyvin miltä mä näytän ja sitä paitsi kuka vittu sä ees oot???"

Siis mitä helvettiä, mikä idiootti, ei mitään sarkastisen huumorintajua, mietin ja luin aikani kuluksi lähettämäni viestin uudestaan. Voi perse, eihän tästä välity yhtään minkäänlainen viiltävän älykäs sarkastinen huumori, tää viesti on vaan typerä, tajusin.

Kuten fiksumpi lukija jo tässä kohtaa varmasti huomaa, tarinan loppu onkin historiaa. Vajaan viikon verran viestiteltyämme nähtiin aika extempore: Kille oli paria päivää aikaisemmin muuttanut Turkuun, mulla oli Prideiltä jääneet viininjämät, Killeä harmitti koulupaikan meno sivusuun. Pakkasin viininjämät kassiin ja lähdin Marttiin, jossa Kille silloin asui. Siitä se homma sitten lähti.

Nettideittailusta ei siis itselläni ole mitään pahaa sanottavaa, vaan kannustan kaikkia siihen. Joku lukija taannoin ehdottikin postausta netin käytöstä seuranhaussa. Tällainen postaus on tulossa, pyrin julkaisemaan sen heti vuodenvaihteen jälkeen: pääsevät kaikki halukkaat intoa puhkuen heti vuoden alusta metsästämään!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kun Blogistaniassa puhuit, että löysit Killen netistä niin heti tuli semmonen "nyt puhutaan Qruiserista, tästä ei vaan voi erehtyä!" -fiilis. :---D Oikeessahan näköjään olinkin! Nettideittailusta sen verran, että itse kannatan myös lämmöllä. Etsimällä etsiminen voi toki tuottaa surua sillon tällön jos ketään tai mitään mielenkiintoista ei tuu vastaan, mutta sitten jos sen löytää niin halleluja mahtava fiilis, terv. itse tällä hetkellä hieman saatan hykerrellä yhdelle ihanalle pojulle tässä internetin villissä maailmassa.
    Mutta joo, paljon onnea ja lämpöä ja joulua siulle ja Killelle!

    - Tamperelainen joulukortin saanut!

    VastaaPoista
  2. Et usko miten nauroin tolle kauniin rakkaustarinan alulle :'D Todella eeppistä, onneksi löysitte toisenne!

    VastaaPoista