Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 15. luukku: jouluajan TV-vinkit!

Rauhan, lumisateen, riisipuuron, hyvän tahdon ja Jeesuksen syntymäpäivän lisäksi joulunaikaan liittyy tietysti olennaisesti television o...


Rauhan, lumisateen, riisipuuron, hyvän tahdon ja Jeesuksen syntymäpäivän lisäksi joulunaikaan liittyy tietysti olennaisesti television ohjelmatarjonta, joka joidenkin teoreetikoiden mukaan on joulun pyhinä poikkeuksellisen oivallista.

Tiedä sitten tuosta oivallisesta tai laadukkuudesta, mutta monenlaista viihdyttävää joulun aikana televisiosta kuitenkin tulee. Silmiini ei toistaiseksi ole osunut mitään HLBTI-hengessä kiinnostavaa tarjontaa, mutta kokosinpa silti tavalla tai toisella kiinnostavaa sisältöä listaksi.

Ilonpito television äärellä alkaa 23.12. Kutonen näyttää klo 18.00 alkaen varmasti eeppisen elokuvan Haipojan ja Laavatytön ihmeelliset seikkailut. Elokuva sijoittuu Kuola-planeetalle, jota uhkaa lähestyvä Pimeys. Vuonna 2005 julkaistun elokuvan pääosissa nähdään Twilightista nykyisin tutumpi Taylor Lautner. Elokuvan suurin viihdearvo luultavasti on nuoren Lautnerin seuraamisessa.

YLE TV 2:lta taas nähdään 23.12. klo 20.00 Uusi päivä-sarjan spesiaalijakso Vilman vaikea valinta. Näin jakson ennakkoon Ylen pressissä, ja voin kertoa, että jakso on kiinnostavaa katsottavaa, vaikkei sarjaa muuten seuraisikaan.

Jeremy Sumpter.
Mukavaa katsottavaa on myös TV Viideltä nähtävä Peter Pan, joka alkaa klo 19. Elokuva on muistaakseni mukava katsottava, ja onhan Peter Panin tarina aina kiinnostava. Nyttemmin sittenkin isoksi kasvanut pääosan näyttelijä Jeremy Sumpter kuului vielä elokuvan aikoihin sarjaan "tuosta kasvaa kuumis", ja niinhän hänestä kasvoi!

Jouluaatto kuluu svengaavasti vaikka Yle Teeman Sounds of Seventies-ohjelmien parissa. Tarjonta alkaa aamukymmeneltä ja jatkuu kolmeen saakka. Sielua elävöittävämmän kulttuurin parissa voi jatkaa Yle Teemalla myöhemminkin, sillä klo 18.00 alkaa San Franciscon baletin tulkinta Pähkinänsärkijästä. Balettiin hurahtaneen Killen vuoksi tuo taitaa olla pakollinen katsottava ainakin meillä.

Pakollisten katsottavien joukkoon lukeutuu myös Samu-Sirkan joulutervehdys MTV3:lta jouluaattona klo 19.00.

PMMP, Blogger suttasi kuvan tuntemattomasta syystä.

Joulupäivänä Kutoselta nähdään PMMP:n keikkataltiointi Himokselta viime kesältä klo 16.00. Kinkunsulatusjumpan voi siis aloittaa heti tuoreeltaan joraamalla kotidiskossa Paulan ja Miran kanssa. 

TV Viideltä taas nähdään 21.00 alkaen romanttinen komedia Notting Hill. Elokuvanhan ovat tietenkin kaikki nähneet kymmenestä tuhanteen kertaan, mutta hei, romanttinen komedia, jossa on Hugh Grant. Ei voi kyllästyä.

Joulupäivän ilta huipentuu Neloselta nähtävään Wall-E:hen kello 21.00. Koko perheelle sopiva, valloittava, ihana ja ajatuksia herättävä kertomus tavarapaljouteen hukkunutta maapalloa raivaavasta vanhasta robotista on omiaan katsottavaksi joulun ostoshysterian päätteeksi. Elokuva toivottavasti säilyy mielissä vielä joulunjälkeisissä alennusmyynneissäkin. 

Tapaninpäivää taas voi viettää esimerkiksi MTV3:lta nähtävän Prinsessan parissa. Klo 19.10 alkava elokuva on katsomisen arvoinen. 

You Might Also Like

0 kommenttia