Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 14. luukku: Disney-rakkautta

14. luukku! Kymmenen päivää jouluun! Tänään on lauantai ja mikäpä sopisi lauantaihin paremmin kuin Disney-teemainen lempi. Kuten mo...


14. luukku! Kymmenen päivää jouluun! Tänään on lauantai ja mikäpä sopisi lauantaihin paremmin kuin Disney-teemainen lempi.


Kuten monet lukijat varmasti tietävät, olen kovasti heikkona oikeastaan kaikkeen, mikä liittyy Disney-elokuviin. Aihetta on sivuttu blogissa ennenkin, ja aiemmat Disneyin liittyvät postaukset voit lukea täältä.

Olen lupaillut jo pidempään esitellä blogissa melko laajaksi paisunutta Disney-keräilykokoelmaani. Disney-intoiluani sivuttiin myös Blogistania-jaksossani. Kokoelmaa esittelevä postaus on edelleen tulossa, mutta kiireiden vuoksi sen tekeminen on valitettavasti siirtynyt. Sen sijaan herättelen awwww-reaktioitanne netin aarreaitoista löytämilläni sateenkaarehtavilla fanitaideteoksilla. Jos näitä haluaa nähdä lisää, kannattaa etsiytyä Tumblr-sivustojen maailmaan. Materiaali Tumblrissa on tosin paikoin hyvinkin roisia, pitäkää siis silmänne auki. Tai siis kiinni. Olkaa varovaisia.

Tästä kuvasta oli tehty muuten Tämän kylän homopojan eräs varhainen banneri! Voi niitä aikoja.
Löytyykö joulukalenterin seuraajien joukosta Disney-fanaatikkoja?

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. AAAAAA disney on maailman parasta viihdettä <3
  btw ihana blogi!

  VastaaPoista
 2. homppelit ja lepsut tekee rumaks kaiken..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 3. Jotkut noista kuvista on tosi herkkiä. Tosin Jafarin ja Kapteeni Koukun suudelma on lähinnä huvittavan näköinen ;)
  Kiitos kun jaoit nämä!

  VastaaPoista