Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenterin 11. luukku

Joulu tulla jollottaa (mikä ihmeen sana muuten on jollottaa? Joululaulut ovat täynnä toinen toistaan järjettömämpiä sanahirviöitä!) ja ...


Joulu tulla jollottaa (mikä ihmeen sana muuten on jollottaa? Joululaulut ovat täynnä toinen toistaan järjettömämpiä sanahirviöitä!) ja käsillä on jo yhdestoista päivä!

Tänään ajattelin vinkata teille yhdestä kivasta blogista, jonka löytämisestä olen viime aikoina ollut erityisen iloinen. Blogissa on aika paljon samaa henkeä kuin mun blogissa alkuaikoinaan. Tietenkin tässä linkkaamisessa on vaarana se, että te kaikki katoatte uuden blogin lumoihin, ettekä palaa tänne enää koskaan. Näin kivan blogin kohdalla olen kuitenkin valmis ottamaan riskin.

Menkää siis, ja lukekaa salaperäisen nimimerkki Laaman kirjoittamaa ja kuvittamaa Laamana-blogia

En halua liikaa luonnehtia tai analysoida blogin sisältöä tai tyyliä, mutta uskoisin, että monet teistä saattavat tykästyä blogiin :). Käykäähän siis katsomassa! Varsinkin viimeisin (siis tämä postaus oli yltiöhyvä!)

P.S.: Muistakaa edelleen myös eilisen luukun Uusi päivä-arvonta! Siihen voitte osallistua vielä huomisen ajan.  

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. tuli vaan ihan mieleen millä teit ton bannerin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai joulupoikakalenteribannerin? Vai blogin bannerin? Photoshopilla on molemmat väsätty :).

   Poista
 2. Voih, kiitos tästä vinkistä! Liikutuin kyyneliin heti kun avasin blogin, kertoo jo paljon. Silti en ole täältä menossa minnekään, onneksi kirjanmerkeissä on tilaa useammalle blogille :)

  VastaaPoista