Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 4. luukku!

 Enää 20 päivää jouluaattoon! Sen kunniaksi on hyvä hetki ottaa ensimmäinen silmänruokaa tarjoileva luukku. Kukaan tuskin onnistui ...

 Enää 20 päivää jouluaattoon! Sen kunniaksi on hyvä hetki ottaa ensimmäinen silmänruokaa tarjoileva luukku.


Kukaan tuskin onnistui välttämään maanantaina syntynyttä laajaa uutisointia, kun brittiläinen 19-vuotias olympiamitalistiuimahyppääjä Tom Daley tuli kaapista. Tätä herkkupep.. nassua katsoessa ei voi kuin ihmetellä, miten asia ei ole ennen tullut puheeksi. 

Tytötkin kuulemma kiinnostavat Daleytä edelleen, mutta viime keväänä löytynyt kumppani on mies. Tämä yllätti Daleyn kuulemma itsensäkin. 

Eipä voi kuin onnitella, sekä löytyneestä kumppanista että rohkeudesta. Kun työasuna on pikkuspeedot, voi helposti kuvitella, että paikka ei ole kaikkein helpoin yhteisö tulla kaapista. Hieno homma ja hyvä suunnannäyttäjä siis!

Daley hoiti hommansa muuten varsin fiksusti: aikana, jolloin sanomisia on helppo mediassa väännellä haluttuun suuntaan, päätti uimaripoika varmistaa viestin säilymisen alkuperäisenä, ja hoiti kaapistatulon YouTube-videolla. Kekseliästä!


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Noh, eipähän tarvitse kumppaniehdokkaiden tämän tapauksen kohdalla arvuutella, miltä mies näyttää alasti...

  VastaaPoista
 2. En oikeen pysty sisäistää tai käsittelemään tätä asiaa millään, oon vaan niin täpinöissäni. Oon yksinkertaisesti vaan niin pirun onnellinen ja ylpeä.

  VastaaPoista
 3. Respectiä! Ja awww, on muuten söötti tossa videolla. Nythän paljastu myös kuka poikaystävä on, Milk leffan käsikirjottaja. Onko nämä nyt sitten kuumin julkkis miespariskunta, mitä mieltä oot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dustin Lance Black ei kyllä mielestäni myöntänyt asiaa, mutta hieno pari olisivat jos se on totta!

   Poista