Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 3. luukku!

Kolmas luukku! Ja mikäpä sopisikaan joulukuun kolmanteen päivään paremmin kuin päivästä nimensä saanut biisi! Minä & Ville Ahonen ...

Kolmas luukku! Ja mikäpä sopisikaan joulukuun kolmanteen päivään paremmin kuin päivästä nimensä saanut biisi!

Minä & Ville Ahonen Helsinki Pridessä.

Tänään on mitä oivallisin päivä tutustua Minä & Ville Ahonen-nimiseen yhtyeeseen. Tutustumisen voi aloittaa vaikka uusimman levyn ekalla biisillä Joulukuun kolmas. Sitä ei valitettavasti löydy YouTubesta, mutta Spotifyn käyttäjät löytävät biisin täältä. Mitään iloista joulunodotusmusiikkia Ville Ahonen ei tee, mutta pimeään talveen vähän synkempikin lyriikka istuu kuin nyrkki... hanskaan.  

Minä & Ville Ahonen esiintyi kesällä myös Helsinki Pridessä. Yhtyeen ensimmäiseltä levyltä löytyy myös jännittävä kappale nimeltä Eno. Erilaisista homotyypeistä kertova biisi löytyy niinikään Spotifystä tai livetaltiointina YouTubesta.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Oletko lukenut jo tästä tapauksesta: http://paholaisen-asianajaja.blogspot.fi/2013/12/turun-sanomat-vs-tammy-tytto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ollut törmännyt, mutta nyt tuli katsottua... Onpas typerä juttu.

   Poista
 2. Moikka, oisko joulupoikakalenterin sijaan sopivampi nimi joulukuun jokapäiväinen (blogaus)? Ei oo poikia näkynyt, eikä normaalista poikkeavaa materiaaliakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupoikakalenteri se on ollut ennenkin, vaikkei jokapäiväisiä poikia olekaan näkynyt :). Sitä paitsi nyt ollaan vasta kolmannessa luukussa, joten maltahan mielesi. 21 luukkua vielä jäljellä!

   Poista