Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulupoikakalenteri: 2. luukku!

Hyvää maanantaita ja joulukuun toista päivää! Tein taannoin kauppoja joulumielellä kierrellessäni mieltä lämmittävän havainnon: Disn...


Hyvää maanantaita ja joulukuun toista päivää!

Tein taannoin kauppoja joulumielellä kierrellessäni mieltä lämmittävän havainnon: Disney on käynnistänyt joulukampanjan, jossa joitakin Disneyn animaatioita on laitettu myyntiin hyvin kohtuulliseen kolme kahdellakympillä-pakettihintaan. Valikoimassa on pääasiassa Disneyn uudempia julkaisuja, kuten ihanat Rottatouille ja Wall-e, mutta myös jokunen 90-luvun tuotos, kuten Pocahontas ja Tarzan, tulivat hyllyssä vastaan. Ainakin Anttilassa ja Citymarketissa olen törmännyt kyseisiin tarjousleffoihin.

Kuten monet teistä varmasti tietävätkin, on Disney ollut itselleni aina hyvin läheinen. Kaikki tärkeimmät klassikot DVD-hyllystäni jo löytyivätkin, mutta kuten kuvista näkyy, sai hylly kiitettävästi lisätäytettä tarjouskorin myötä. Muistan lapsuuden jouluista lukuisia Disney-lahjoja, eikä Disneyllä lahjominen taida loppua tänäkään vuonna. Aika selvää on sekin, missä merkeissä omat joulunpyhäni menevät... Aivan kuin olisin lapsi taas! Disney-klassikoita voi vilpittömästi suositella kaikille: ne sopivat koko perheelle, ja sopivan elokuvan valitsemalla ne myös kiinnostavat kaikenikäisiä.
Itsenäisyyspäivänä 6.12. tulee muuten MTV3:lta Atlantis - Kadonnut kaupunki klo 12.05!

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Oletko ajatellut käydä Tarzanin katsastamassa helsingissä ensi keväänä? Tekijäporukka vaikuttaa hyvältä ja Geitelinhän olet jo Alladinissa nähnytkin ;)
  http://www.hkt.fi/ohjelmisto/play.php?name=tarz&lang=fi

  Ja kivalta vaikuttaa Joulupoikakalenteri,nyt ensimmäistä kertaa seurailen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kas, en edes tiennyt tuollaisesta! Kaupunginteatterilla olen nähnyt myös Kaunotar ja Hirviön, se oli hyvä. Ehdottomasti yritän päästä!

   Poista
 2. Moi! Näin sut töllössä yks päivä ja sun kasvot painu mun mieleen kun vielä turkulainen olet niin kuin minä. :-) Selvitin netistä sun blogiosoitteen, ihan vaan kysyäkseni, että olitko lauantaina Ikeassa!! Koska olin näkevinäni sut mut en mitään uskaltanut tulla sanomaan sulle että hei oot tv:stä tuttu! :-D Jäi vaan häiritsemään niin paljon tää epätietoisuus et tulin nyt kysymään. Vaikutat muuten tosi symppikseltä! Ja tykkään myös sun blogista että ehdottomasti jään seuraamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tarkkanäköisesti kuikuiltu, sillä piipahdettiin kyllä Killen kanssa Ikeassa!
   Kiitos paljon, tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 3. Ps. Ps. PS!!! Joulupoikakalenterista tulikin mieleeni, että jos et ole vielä nähnyt tätä videota niin suosittelen! Itse ainakin sulan x)

  http://www.youtube.com/watch?v=z5NRWM3FgqA

  VastaaPoista