Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Joulunpyhät selätetty

Niin joulu joutui jo taas pohjolasta! Tai ainakin suurin sohvaperunointi ja mässytys on saatu päätökseen. Joulu noin muuten saa puolestani ...

Niin joulu joutui jo taas pohjolasta! Tai ainakin suurin sohvaperunointi ja mässytys on saatu päätökseen. Joulu noin muuten saa puolestani jatkua ihan hyvin loppiaiseen saakka. 

Vaikken lumesta pidäkään, olisin nyt läpi joulunpyhien kestäneen vesisateen jälkeen valmis ottamaan muutaman hiutaleenkin. Ei mitään massiivista lumimyrskyä ja pakkasta, mutta jos nyt asteen, pari saisi pakkasen puolelle ja vähän sellaista jäähilettä leijailemaan? Ei tämä nyt ihan joulutunnelmalta näytä: 

Muutoin kyllä näytti joulutunnelmalta läpi joulun. Kille heräsi aattoaamuna kahdeksan jälkeen eikä saanut enää unta, koska jännittää. Ihana ja söpsö Kilpukka. Itsekin pikkuhiljaa nousin sängystä. Kaatosade torppasi suunnitelmat joulurauhanjulistukseen lähtemisestä. Katsoimme sen sitten televisiosta, ja sateenvarjomerta riitti tälle puolelle jokea.. Hullut ihmiset, olisi ollut ehkä hitusen miellyttävämpää nauttia joulurauhanjulistus television äärellä.


Niin teimme me, glögikupposten äärellä. Koska Kille edelleen jännitti lahjoja, taivuin lahjat avataan vasta illalla-periaatteestani ja avasimme lahjat jo päivällä. 


Ei, tämä kahden kuvan sarja ei yritä väittää, että tuosta pikkupaketista olisi kuoriutunut peitto... Siltä se tosin näyttää.


Omista paketeistani kuoriutui bokserit (kyllä, push-upit, vaikkei sille varsinaista tarvetta olisikaan), villasukat ja sekä Killen Instagramista löytämän Hello Mr.-lehden molemmat julkaistut numerot. Lehdet vaativat huolellista tutkimista, luen niitä vielä vähän ja postaan niistä myöhemmin! 

Sain toki myös ylläolevan peiton, mutta sepä ei ollutkaan paketissa! Olin itse valitsemassa peittoa, summamutikassa valitsin yhdestä kuuteen-lämpöasteikolta nelosen. Ajattelin peiton juuri sopivaksi, mutta vähän tuo on kyllä kuuma. Vaikea kuvitella, millaiselle napajäätikölle valikoiman lämpimin peitto oikein soveltuisi, kun tämänkin alla olen aamulla kuin haudottu linnunpoika, niskahaituvat märkinä. Toisaalta talvi saattaa vielä kääntyä kylmemmäksi, joten lämmin peitto ei varmasti ole pahitteeksi.
 

Kille oli saanut äidiltään jouluntoivotuksena Heli Laaksosen Joulupatja-runon. Siinä neuvotaan ihmisiä raahaamaan jouluksi patjan keskelle kamaria peittoineen ja tyynyineen, keräämään ruuat, suklaat ja lahjat patjan ympärille ja makaamaan peiton alla uuteen vuoteen asti. Me levitimme vuodesohvan olohuoneeseen, ja peiton alla, sängyssä maaten kyllä joulunpyhät vietimmekin. Runon ohjeistuksesta poiketen kyllä kävimme vähän kyläilemässä ja kävelemässä, mutta huolellisesti tuli uuden sohvan vuodeominaisuudet testattua. 

You Might Also Like

0 kommenttia