Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viimeiset hetket tukea TOM-elokuvaa! Äkkiä mukaan!

Hoi kaikki myöhäisherännäiset! Joukkorahoituksella toteutettavan TOM the Movie-elokuvan rahalliseen tukemiseen voi osallistua enää al...Hoi kaikki myöhäisherännäiset! Joukkorahoituksella toteutettavan TOM the Movie-elokuvan rahalliseen tukemiseen voi osallistua enää alle 70 tunnin ajan! 

Itse olen ainakin tyytyväisenä lykännyt osallistumista, mutta nyt aion sen tehdä! Elokuvan tukisummat lähtevät kahdesta eurosta kasvaen aina viiteentuhanteen euroon asti. Tukijat myös saavat tukisummasta riippuvan kiitoksen tuestaan: vitosella saat sähköpostiisi hottiksen kuvan päähenkilöä näyttelevästä Olli Rahkosesta. Mitä suurempi on tukisumma, sitä suurempaa porkkanaa (tai Tomin ollessa kyseessä voisi olla relevanttia puhua myös kepista) on tiedossa.

Osallistua voi siis pienelläkin summalla. Uskon vakaasti, että jokaisen on mahdollista lahjoittaa vaikka viisi euroa, monien todennäköisesti enemmänkin.

Kuten sanottu, en ole itse aikaisemmin vielä ehtinyt elokuvaa tukemaan taloudellisesti. Nyt aion kyllä pistää kympin poikineen leffan tueksi. Jos olisin hirvittävän varoissani, käyttäisin ilomielin tukemiseen vaikka 150 euroa. Sillä saisi jo järjettömän kuumottavan TOM the Movie-paidan

Valitettavasti joudun tyytymään johonkin pienimuotoisempaan tukisummaan. Tässä ei ole kuitenkaan kyse siitä, mitä kukakin saa rahoituksesta kiitokseksi, vaan siitä, että elokuva saadaan toteutettua. Elokuva Touko Laaksosesta ja Tom of Finlandista on merkittävä monella tapaa: Tom of Finland on merkittävimpiä maailmalla menestyneitä suomalaistaiteilijoita. Lontoossa pari vuotta sitten käydessäni Marimekon lisäksi Tom of Finland oli ainoa näkyvästi vastaantullut suomalaislähtöinen taiteen vientituote. Sen lisäksi Tom of Finland on myös varmasti kuuluisin suomalainen sotaveteraani. Ylpeyttä kansallisuudestaan voi siis osoittaa vaikka osallistumalla joukkorahoitukseen. 

Indiegogossa olevalle joukkorahoitussivulle pääsee tästä. Sivulta löytyvät tarkat tiedot lahjoitussummista ja siitä, mitä lahjoitussummalla saa. Myös lisätietoa ja trailereita elokuvasta voi katsella samaiselta sivulta. 

Arvioisin, että tämän postauksen näkee seuraavan vuorokauden aikana ehkä tuhat ihmistä. Jos jokainen lahjoittaa vähintään viisi euroa, tähänastinen rahoitus käytännössä tuplaantuisi. Lämminhenkinen kulttuurinystävä tietysti jakaa tietoa viime hetken rahoitusmahdollisuudesta vielä eteenpäinkin, ja saa näin ystävänsäkin lahjoittamaan. Pistäkäähän siis viestiä eteenpäin!

You Might Also Like

0 kommenttia