Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vieraana YleX Iltapäivässä!

 Kuten otsikkokin jo kertoo, olen huomenna tiistaina iltapäivällä vieraana YleX Iltapäivässä !  YleX:n tuottaja Jenny pisti taannoin ...


 Kuten otsikkokin jo kertoo, olen huomenna tiistaina iltapäivällä vieraana YleX Iltapäivässä!

 YleX:n tuottaja Jenny pisti taannoin mailia, ja tiedusteli, josko haluaisin tulla Blogistania-jaksoni tiimoilta piipahtamaan. 

Koska rakastan kiireellistä paikasta toiseen sinkoilua, päätin tietysti suostua. Näin ollen puksuttelen huomenna junalla Helsinkiin, istun studiossa kahdesta kolmeen ja palaan kiireesti takaisin kotiin valmistelemaan Blogistania-kisastudiota. Eipähän ehdi jännittää, kun on koko ajan kiire!

Huomenna siis Minä YleX Iltapäivässä Ainon ja Mäkkärin haastattelussa klo 14.15-15.00. Studiossa on myös web-kamera, jonka välityksellä meikäpalleron voi nähdä suorana lähetyksenä internetissä YleX:n sivuilla. Tietysti samalla kuulee myös itse radiolähetyksen. Kuvassa ei sinäänsä tapahdu mitään erityistä, eli ei kannata surra, jos joutuu tyytymään vain radion kuunteluun. Kamalaa kuitenkin, kun joutuu jo miettimään, mitä laittaa päälle RADIOON. Järjetöntä!

Lähetys on kuunneltavissa jälkikäteen YleX Areenassa, eli tällä kertaa pääsen itsekin kuuntelemaan suuria elämänviisauksiani. Such fun! 

Huomenna siis suuri Blogistania-päiväni! Blogistania: Tämän kylän homopoika nähdään siis huomenna tiistaina 19.30 YLE TV2:lla. Eräs lukijani ehdotti Blogistania-juomapelin laatimista. Idea on loistava ja päätinkin toteuttaa sen. Julkaisen pelin myöhemmin tänään! Pysykää kuulolla!

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hyvä hienoa rohkeaa! Toosi iso ylävitonen blogistaniasta!

    VastaaPoista