Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi päivä-musikaalin ennakkonäytöksessä: dramaattisia käänteitä!

Valtteri Lehtisen näyttelemä Jani Hellemaa , Rosa Hautalan näyttelemä Vilma Haavisto ja Eemu Korpelan Karri Palomäki ovat Vilman vaike...

Valtteri Lehtisen näyttelemä Jani Hellemaa, Rosa Hautalan näyttelemä Vilma Haavisto ja Eemu Korpelan Karri Palomäki ovat Vilman vaikea valinta-musikaalijakson pääosissa.

Tänään järjestettiin Ylen Isossa Pajassa ennakkonäytös Uuden päivän tulevalle musikaalijaksolle. Paikalla oli faneja, mediaa, sarjan näyttelijöitä ja minä.

Vilman vaikea valinta-niminen jakso kuvaa Vilman ja Janin hääpäivän tapahtumia. Vilma ei ole varma naimisiinmenon järkevyydestä ja siitä, onko Jani hänelle se oikea. Vilman polttareissa kuulema ennustus punavalkoisesta merkistä sekoittaa mieltä entisestään.
 
Uuden päivän ohjaaja-näyttelijä, Janne Virtanen, esittelee Vilman vaikea valinta-jaksoa.
Heti aluksi on sanottava, että jakson tapahtumat pääsivät vähän järkyttämään herkkää mieltäni. Luojan kiitos näin jakson jo nyt, enkä vasta jouluaatonaattona. Olisi saattaneet joulunpyhät mennä järkytyksestä toipumiseen. Yllättäviä käänteitä on siis luvassa!


Siitä huolimatta jakso oli erittäin hyvä ja erosi jonkin verran normaaleista jaksoista. 48-minuuttinen jakso sisälsi myös huomattavan määrän musikaalia varten tehtyä musiikkia ja oli muutenkin hyvin erilainen. Odotin jaksolta UP:lle tyypillistä hulvattomuutta ja hilpeilyä, mitä jakso toki musikaaleille tyypillisesti oli. Pelkästään hilpeilyä se ei kuitenkaan ollut, vaan sisälsi myös dramaattisempia sävyjä. 

Ennakkojakson jälkeen Ylen Isossa Pajassa oli tarjolla vapaata hengailua: UP:stä tuttu yhtye Vihreät valot esiintyi akustisesti ja paikalla olleita näyttelijöitä sai lähestyä vapaasti. 

Hengailutilaisuus oli hauska, varsinkin Vihreät valot oli hauska päästä viimeinkin näkemään livenä! Blogini muuten osoittautui yllättävän luetuksi Uusi päivä-tiimin osalta: useampikin ihminen oli päätynyt lukemaan blogiani. Kuulemma salaperäinen bloggari oli herättänyt keskustelua muutenkin! Jännittävää olla salaperäinen, mitä en valitettavasti kyllä ole enää.

Kiva oli jutella Uuden päivän tekemisestä muutenkin. Ohjaaja Janne Virtasen kanssa puhuttiin mm. Uuden päivän luonteen muuttumisesta ja kypsymisestä. Sarja todella on kuluneen vuoden aikana alkanut puhutella myös aikuisempia katsojia, eikä sarja liiku enää pelkästään lapsille sopivissa, yltiöpehmeissä aiheissa. Sarja alkaa olla oikeasti koko perheen sarja.

You Might Also Like

13 kommenttia

 1. Kylläpäs on hyvännäköinen tuo laulajapoika ja ihan sattumalta eksynyt melkein jokaiseen kuvaasikin. Tutkani vähän värähtää hänen kohdallaan.

  VastaaPoista
 2. esiinnytkö itse jaksossa?
  kysyy jorma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En esiinny, ihan median edustajana olin paikalla.

   Poista
  2. sitä jaksoa on minun sitten turha katsoa. en nimittäin seuraa sitä sarjaa televisiosta, nyt ajattelin jos olisit ollut mukana. harmi.
   jorma

   Poista
 3. Kenen kanssa vilma sitte oikeesti menee naimisii voitko kertoo jani vai karri vai meneekö kenenkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerro! Jaksosta käy kyllä ajallaan ilmi kaikki!

   Poista
 4. Ai kauheeta! Musta tuntuu, että herra Karri Palomäellä on näppinsä pelissä Janin herätessä toisen naisen vierestä ;) On se Karri vaan niin ketku! Oletko UP fani? Seurannut sarjaa alusta asti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ehkä faniksi välttämättä itseäni luokittelisi, mutta mielenkiinnolla kyllä seuraan säännöllisesti, kuten olen tehnyt ihan alusta alkaen.

   Poista
 5. Tulisipa se jo telkusta! +oon nähny kaikki UP jaksot! :)

  VastaaPoista
 6. Mistä voi katsoa tämän musikaalin?

  VastaaPoista
 7. musikaali tulee telkkarista vasta 23.12. olis ollu hienoa kyllä itsekin päästä tuonne tapahtumaan.

  VastaaPoista
 8. Yle areenasta voi katsoa, jos on jäänyt näkemättä.

  http://areena.yle.fi/tv/2088389

  VastaaPoista