Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uusi hurmuri Salkkareissa!

Elias (Petteri Paavola) ja Miska (Juska Reiman). (KUVAT kaapattu katsomosta, ©MTV Oy) Salattuihin elämiin saatiin taas uusi hom...


Elias (Petteri Paavola) ja Miska (Juska Reiman). (KUVAT kaapattu katsomosta, ©MTV Oy)Salattuihin elämiin saatiin taas uusi homohahmo, kun Miska rantautui Pihlajakadulle. Ensitöikseen jäbä pokasi Eliaksen. Ei huono.

Miska (Juska Reiman) iski hampaansa ja vähän muitakin ruumiinosiaan Laria murehtivaan Eliakseen. Kaksikon nukkuessa sylikkäin sattui tietysti eheytyshoidosta karannut Lari paikalle. 

On jännittävää nähdä, mihin tämä johtaa. Onko Miska vain supliikki peluri vai paljastuuko Miskasta oikeasti juuri niin söpsö tyyppi kuin ensivaikutelman perusteella voisi kuvitella? Itse olen jo heti ensihetkien perusteella in love Miskaan. Hahmo tuli sopivaan saumaan, ja näyttelijäkin on Salkkareille poikkeuksellisen luonteva. Yleisestiottaen uusien hahmojen ensimmäiset hetket ovat olleet jäätäviä, mutta Reiman oli roolissaan heti. Varsin hyvin hoidettu, varsinkin kun ensimmäisissä kohtauksissa päädyttiin heti vällyjen väliin. Senhän tietää, miten esimerkiksi pehmoerotiikan janoiset bloggarit siihen suhtauvat. Ihana hurmuri.

Tietysti on surku Lariasta. Larias on vähän niin kuin Miia ja Saku, ei paria voi erottaa noin hölmösti. Vaaditaan vähintäänkin toisen kuolema, mitä en sitäkään toivo.

Joka tapauksessa jään innolla odottamaan, mitä juonikuviosta seuraa. Tiettävästi Miska on Pihlajakadulla pidempäänkin, joten lupaavasta hahmosta lienee tulossa vaikka mitä. 

Mitäs mieltä siellä ruutujen toisella puolella ollaan? Kiinnostaako Miska? 


You Might Also Like

17 kommenttia

 1. Et oo tosissas! Hurmuria tuosta ei saa tekemälläkää. Menis pois pilaamasta Lariasta! :<

  VastaaPoista
 2. Toi Miska on kyllä tosi komee ja ihanan olonen, Reiman otti kyl heti stagen haltuu! :) Tosi eloisan ja aidon olonen näyttelijä sarjaan tuo mukavan lisän :> Ihan kympin suoritus tää sisääntulo kyllä.

  ..Mutta kuitenki oon iha hardcore Larias-fani ja mua ei voi muutaku surettaa tää lisädraama niiden suhteessa :( Itkettää oikein kun Lari vielä sano että "En mä oo yksin, mulla on Elias" ja sitte Elias hyppäski toisen kanssa sänkyy :'D

  Oletin jo että nyt ne vihdoin sais toisensa ja olis ees hetken onnellisia.. Mutta toki draama tuo lisää jännitystä elämään ynnämuutaynnämuuta, mutta kuvittelin Lariaksen vaa toisillee luotuina ja toivon, että ne vielä löytää yhteisen polun :D

  VastaaPoista
 3. En tajuu miksei Larin ja Eliaksen anneta vaan olla onnellisia yhessä :( Mut eipä Salkkareissa vielä oo montaa paria ollu jotka pysyis yhessä...

  VastaaPoista
 4. Mä olen ihan valtavan pettyny! Elias ja Lari ansaitsit olla onnelisesti yhdessä ja saada seurustella ihan tavallisesti keskenään edes välillä. Oon tykänny hirveesti katsoa kun Elias on ollu valmis tekemään niin paljon töitä rakkauden eteen ja Lari on pikkuhiljaa alkanu puhjeta kukkaan.

  VastaaPoista
 5. On kyllä niin hellunen! Piti oikein katsoa Katsomosta useempaan kertaan se kohtaus, kun Miska esittäytyy Eliakselle :P Samaa mieltä tosta näyttelijäntyöstä, heti alusta saakka. Ei oo yhtään tönkkö! Saa nähdä mitä Lariakselle nyt tapahtuu... Jännää ^^

  VastaaPoista
 6. Ei saatana ei sais häipyä pois kokonaan ... Larias ei saa erota :D !!!

  VastaaPoista
 7. Hurmuri tuo Miska ja ihastuin....Oikeassakin elämässsään hän on hyvä http://youtu.be/sJAX3v-g3OA

  VastaaPoista
 8. No siis näin Miskana voin sanoa, ettei toi oo LÄHESKÄÄN niin hyvännäköinen kuin mä xD No joo, ei vaineskaan, taitaa Miska (siis Reiman) olla ehkä pikkasen hotimpi...

  VastaaPoista
 9. Miska vaikuttaa oikein lupaavalta hahmolta sarjaan. Miska on kuulemma itsevarma ja reipas tyyppi, joten mukava saada itsensä kanssa sinut oleva hahmo Salkkareihin. Niin ja onhan tuo Miska komeakin. Reimanin ensiaskeleet Miskan näyttelemisessä vakuuttavat sujuvuudessaan ja luontevuudessan.

  Larias-kuviosta olen pitänyt todella paljon, mutta täytyy sanoa, että nyt tuo eheytysleirikuvio on minusta todella kammottava, varsinkin kun nuo eheytykset ovat ihan täyttä huuhaata ja rahastusta.

  Kiitos muuten hyvästä ja mielenkiintoisesta blogistasi! :)

  Ps. Blogistanian jakso jossa olit, oli oikein hyvä ja kiinnostava. :)

  VastaaPoista
 10. Voi ei, Larias on kohta varmaa historiaa. Tekis mieli sanoo käsikirjoittajille et älkää rääkätkö heitä enää vaan antakaa olla yhdessä. Joo samaa mieltä, Larias on kuin Miia ja Saku, mikään ei erota heitä vaikka Larin isä tekee mitä vain jotta saisi poikansa 'normaaliksi'.

  VastaaPoista
 11. Itse olin pöyristynyt miten älyttömän nopeasti Elias lohtua sai, siis saman tien kun Larin jätti ja hetkeksi Mooseen yksin istumaan niin joku (noin upea!) kyselemässä vointeja?? Silti pääsi "aaaaa-aaw" tuon, noh, HURMURIN hymyillessä. Jepjep, sulaa teinitytötkin... Tuleepahan seurattua taas ahkerammin tuotakin sarjaa!

  VastaaPoista
 12. Sinänsä suren Lariaksen perään, mutta niin avoin ja itsensä kanssa sujut oleva Miska olisi periaatteessa paljon parempaa Eliakselle. Ristiriitaisia tunteita tällä hetkellä sinkoilee pään sisällä ja odotan jännityksellä vajaan kahden ja puolen tunnin päästä alkavaa tämän päivän jaksoa!
  Pakko vielä mainita, kuinka pahalle päälle Ilkan näkyminen ruudussa mut aina saakaan. Istun tuolissa naama kuin sitruunan nielleenä ja kiristelen hampaitani kuullessani tämän homovastaisia saarnoja. Lariasta ihanenpaa paria ei salkkareissa ole nähty mielestäni, saa nähä miten uusi tulokas vaikuttaa mielipiteisiin:)

  VastaaPoista
 13. Olen Lariaksen kannalla. Ei Miskakaan paha ole (kai), mutta Larias on käynyt jo niin monta estettä läpi, että ne kuuluvat yhteen. Lariaksen kiva puoli on se, että Lari on miehekäs homo, joka tuo tv-sarjojen homotarjontaan oivan lisän.

  VastaaPoista
 14. Itse en ole Miskasta niiin innoissani, Larias sen olla pitää :D Reiman kuitenkin vaikuttaa hyvältä näyttelijältä ja Miskaa jään seurailemaan mielenkiinnolla (:

  Kiitokset muuten hienosta Blogistania-jaksosta!
  -S

  VastaaPoista
 15. Lipevä paskiainen. :DDDDDDD kuten sanoit mulle instas, että "viha" on vahva sana, niin yees I agree, mutta tiedän milloin voin sitä käyttää ja nyt on sen aika! En tarkoita, etteikö olisi hyvä näyttelijä, mutta voi tsiisus mun maailmankuvaan ei mahdu muutakun larias! Olen yksinkertainen tietyissä asioissa.

  VastaaPoista
 16. Onko tommosia eheytysleirejä olemassa oikeesti? Ja laittaako jonkun vanhemmat lapsiaan sinne??

  VastaaPoista
 17. Hahah Miska on paaaaaljon söpömpi kuin kukaan muu +se ihana hymy ja hot vartalo oikeesti sulin miskalle!!!!!!

  VastaaPoista