Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tule mukaan Movemberiin!

Tänään alkoi marraskuu, ja sehän ei tarkoita mitään muuta kuin Movemberin alkua! Itse osallistuin Movemberiin ensimmäistä kertaa viime vu...

Tänään alkoi marraskuu, ja sehän ei tarkoita mitään muuta kuin Movemberin alkua!

Itse osallistuin Movemberiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tuolloin Movember-profiilini lahjoitussaldo jäi surullisen pyöreään nollaan, mutta viikset olivat messevät! Viiksien kasvatus viime vuonna oli hauskaa: erityisen hauskaa se oli silloin, kun parin viikon jälkeen partaa ajaessani sipaisin vahingossa melkein puolet viiksistä menemään... Viikseni pääsivät myös rooliin viime vuotiseen ainejärjestömme joulujuhlaohjelmaan, se oli hauskaa ja kertoi vilpittömästä tuesta, jota viiksiprojektini sai. Myös Kille oli viiksistäni innoissaan, ja innostunee tänäkin vuonna. 

Ylähuuli on paljas kuin alahuuli! Tässä lähtötilannekuva, jonka otin juuri äsken:


 Jotta kasvatus ei olisi kovin yksinäistä ja turhaa, voitte myös te lukijat osallistua projektiin! Movember-profiilini lisäksi perustin myös oman Movember-joukkueen nimeltä Sateenkaariviikset. Siihen neuvon kaikkia viiksienkasvattajia liittymään, sillä sateenkaariporukan on mielestäni hyvä näkyä myös Movemberissa.

Toivon tietysti, että viiksien kasvatuksen lisäksi myös lahjoitatte rahaa kampanjalle sivuni kautta. Lisätietoa kampanjasta löytyy täältä

Mun profiiliin pääsette kätevästi tästä. Sieltä löytyvät myös ohjeet rahan lahjoittamiseen. Pyrin päivittelemään Movember-sivulle kaikenlaista: lähinnä tietysti viiksiin liittyvää asiaa.Profiilini kautta pääsee myös liittymään jo aiemmin mainittuun Sateenkaariviikset-Movember-joukkueeseen. Myös joukkueen keräyslippaaseen voi lahjoittaa rahaa. Suoraan joukkuesivulle pääsee tästä.

Miltäs Movember teistä kuulostaa? Onko lukijoiden joukossa viiksienkasvattajia marraskuussa, vai koristavatko viikset ylähuulta ympäri vuoden?


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. mun viikset on aivan jossain muualla, olenhan tyttö

  VastaaPoista
 2. kaikille tiedoksi, tämän blogin pitäjä on estänyt minua liittymästä joukkoonne mutta kommenttini et pysty estämään, vitun homo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytöksestäsi päätellen blogin pitäjällä oli hyvä syy. Itse en osallistu movemberiin, koska viikseni kasvavat surkeasti JA inhoan viiksiä.

   Poista
  2. En tiedä mistä tuo omien sanojensa mukaan estetty Anonyymi meuhkaa: itse en ainakaan ole estänyt ketään mistään, mutta tosiaan, käytöksen perusteella olisi syytä.

   Poista