Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sudet keskitysleireille ja muita Halloween-seikkailuja

Halloween on takanapäin! Kuten Kille jo kirjoitti , juhlimme Halloweenia torstaina Tonin perinteisissä naamiaisissa.  Saimme kutsun Toni...

Halloween on takanapäin! Kuten Kille jo kirjoitti, juhlimme Halloweenia torstaina Tonin perinteisissä naamiaisissa.

 Saimme kutsun Tonin juhliin viime vuonnakin: silloin juhlien näyttävä luonne oli vielä vähän epäselvä, joten pukeutumisemme jäi melko vaisuksi. Muu juhlaväki sen sijaan oli panostanut huomattavasti, ja heti juhlien jälkeen päätimmekin, että ensi vuoden asuja aletaankin pohtia heti, tai viimeistään ensi vuoden alussa.

Hirveän vakuuttavista päätöksistä huolimatta kävi jotenkin niin hassusti, että hädissämme kaivelimme erilaisia rytkyjä kaappien kätköistä juhlia edeltävänä yönä. Kille taiteili lakanan toogaksi ja silpaisi maljakon ruusut seppeleeksi. Itse hyödynsin Ikean torkkupeittoa, kasvovärejä ja kaverilta lainattua koria. Punahilkka-asu syntyi helposti ja näppärästi, ja oli vieläpä kohtuullisen onnistunut! Ensi vuonna asua kyllä ihan oikeesti aletaan miettiä ajoissa.

Kille ja minun asuuni kuuluva mielenosoituskyltti, Sudet keskitysleireille.

Juhlien emäntä Toni oli tänäkin vuonna panostanut asuunsa huomattavasti. Asun korkeus kuitenkin tuotti pettymyksen: aiempina vuosina Tonin asuun on kuulunut mm. Marie Antoinette-tukkalaite, jonka päällä kiikkui laivan pienoismalli. Älyttömän siisti asu silti tänäkin vuonna, ajattelin itselleni ensi vuodelle jotain samanhenkistä. Tosin leveämmällä helmalla.


Tonin asunto muuten sopii täydellisesti Halloween-juhlien pitopaikaksi: antiikkipiano, vanhat huonekalut ja kynttilät siellä täällä luovat erinomaisen Hallloween-tunnelman. Suosikkiyksityiskohtani asunnossa oli kuitenkin allaolevassa kuvassa nähtävä salainen baarikaappi. Tämä ovela kätkö toi vähän mieleen Bruce Waynen kartanoon kätketyn lepakkoluolan sisäänpääsyn: koputtelinkin toiveikkaasti kaappeja ja painelin pianon koskettimia, josko salaovi olisi löytynyt. Mitään ei kuitenkaan löytynyt, joten etsinnät jatkuvat ensi vuonna.

Illan hauskin juttu muuten sattui Tonin  liikkuessa ylläolevan toverinsa kanssa taksilla baarista toiseen. Taksia ajanut kurdimies oli innostunut asuista valtavasti: ma olen iha hetero mut just tosta ma tykkaan! Tosi hyvalta naytta! Vuolaita kehuja sateli koko lyhyen matkan ajan. Heterovakuutteluita voi uskoa ken tahtoo. Vaikka tottahan taksikuski toki puhui, hyvältä tosiaan näyttää!

Juhlissa vieraili myös Darth Vader, joka viihdytti vieraita soittamalla Star Wars-teemaa pianolla.

Ilta venyi ennalta suunnittelemaani pidemmäksi: lapsen uskoisesti kuvittelin juovani muutaman lasin ja tulevani ajoissa kotiin nukkumaan. Toisin kävi, sillä riensin vielä muiden mukana baariin ja sieltä vielä toiseen baariin! Varsinkin Suxesissa oli pitkästä aikaa hauska käydä: Killeen vakiinnuttuani siellä ei ole tullut juuri käytyä. Oli kuitenkin hauska huomata, että elämä jatkuu ja uudet tyypit ovat löytäneet Suxesiin, vaikken itse paikalla joka ilta olekaan riekkumassa.

 Tällainen pyhäinpäivän häväistys baareissa riekkumalla vähän kostautui, sillä perjantai-aamun luento meni todellakin vähän ohi, ja luennolta kotiin palattuani nukuinkin kevyet neljän tunnin päiväunet. Mutta ehkä se oli sen arvoista.

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Kivoja kuvia. Peter Pan on söpis. :)

    VastaaPoista
  2. Oot kyl hyvä meikkaamaan:).

    VastaaPoista
  3. Eino oot söppeli......<3

    VastaaPoista