Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Portaita pitkin aurinkoon

 Aurinko on paistanut luonnottoman epämarraskuisesti viime päivinä. Se on tuntunut kyllä mielentilassa huomattavasti. Voiks pistää kaihti...

 Aurinko on paistanut luonnottoman epämarraskuisesti viime päivinä. Se on tuntunut kyllä mielentilassa huomattavasti. Voiks pistää kaihtimet kii, ulisee Kille kun minä tyytyväisenä kaivan tikkaita ruuvatakseni kaihtimet tyystin irti. 


Ulkona marraskuinen aurinko ei kauheasti lämmitä tai valaise: keskustan talojen siimeksessä on hämärää ja viileää. Marraskuun aurinko paistaa sen verran matalalta, että eniten siitä on iloa kotoa nautittuna: asumme Killen kanssa sen verran korkealla, että tänne aurinko ylettyy paistamaan.

Asunnossa, josta puuttuvat kattolamput, tämä on siunaus. Pilvisinä päivinä täällä on raivostuttavan pimeää. On tietenkin selvää, ettei aurinkoon voi kiivetä tikapuita tai portaita pitkin, mutta jo muutaman kymmenen metrin lähestyminen aurinkoa vaikuttaa huomattavasti. Seitsemännessä kerroksessa seitsemännessä taivaassa.


Aurinkoinen sää valaisee myös mielentilaa. Loppuviikko oli ihanan iloinen. Se sisälsi paljon ihania ihmisiä, ihanaa ruokaa, ihanaa viiniä ja ihanan nimipäivän. Ihanaa viiniä oli lopulta sen verran, että kaikista ihanimman sain säästää vielä avaamattomana. 

Viikonloppu sisälsi myös Killen isän, joka ilmestyi Turkuun sohvan ja kahden sängyn kanssa. Sohvaa osasimme odottaa, mutta sänkyjä emme. Voitte uskoa, että kävi liikunnasta kantaa kaksiosainen sohva ja kaksi sänkyä seitsemänteen kerrokseen kahdestaan. Sängyt tulivat kyllä tarpeeseen: 140-senttinen sänky on valitettavan kapea raavaille miehille. Lisäsentit otettiin ilolla vastaan, joskin seinää vasten nostettu 140-senttinen sänky vie tilaa huomattavasti enemmän kuin antaa. Tässä juuri pähkäillään, mitä vanhalle sängylle tehdään. Se on vielä siisti ja hyvässä kunnossa. Se on kuitenkin varmaa, että itse en sitä kanna enää mihinkään. 


Tänään, ennen nimipäiväbrunssivieraiden saapumista ehdittiin pitää sohvalla pienet photoshootit. Kuten kuvasta huomaa, aurinko tosiaan paistaa asuntoon kauniisti. Sohvakin on hyvä.

Palaan sohvaan sekä nimipäivään tarkemmin huomenissa. Nyt kömmin peiton alle sohvalle Kilpukan kainaloon.

Mites teidän viikonloppu? Koetteliko hassunhauskasti Einoksi nimetty myrsky teitä?

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Eikös raavailta miehiltä pitäisi moinen huonekalujen siirto-operaatio sujua kevyesti vai onko tekstissäsi jokin ristiriita?

    VastaaPoista